reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Dziękujemy :-)
Zachęcona tymi gratulacjami Hania stwierdziła chyba, że nie będzie się rozdrabniać i ... druga dolna jedyneczka już kłuje :-):-D:-D
A mamusia? Mamusia niszczy gryzaki :dry: Tak się "bawiłam" obracając go w ręce i składając, ze pękł i chlusnął mi wodą prosto w oczy :baffled: Jedno co wam powiem - oby żadne z dzieci się tej wody nie napiło :no: Ochyda aż piecze a gryzak nie chiński niby...

Nineczka no jak to gryzak pękł??:-D:-D:-Dja też zawsze się bawie gryzakami zginam je na wszystkie strony ale jeszcze coś takiego mi się nie zdarzyło:-D

To był taki w kształcie ósemki, składałam go na pół i nagle bum...
Już wiecej nie wsadzę łap w zabawki małej :zawstydzona/y: Chociaż może to i dobrze, może jakiś ferelny był :confused:

ha, ha, ha. a myślałam że tylko ja się bawię gryzakami Lilki. ja to znowu tak wymiętosiłam Lili gryzaka że zrobił się miękki a jak poszłam do mojej koleżanki która ma taki sam i wzięłam w ręke...to dopiero gryzak. twardy jak skała!!!chyba mam jakąś nerwicę natręctw:-D:szok:

reklama
Gratulujemy wszystkim nowych zębów:-) I Zuzia dorobiła się nowych, i to dwóch na raz prawa górna dwójka i jedynka, i lewą jedynkę już też czuć pod palcem, wiec Zuza jest posiadaczka 6 zębów:-)i czekamy teraz na dolne dwójki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry