reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

UWAGA!!! UWAGA !!!MOJEMU DZIECKU IDA ZEBY PO CHINSKU:-D;-)
wyszła gorna dwojka czyli ma 5 zebów(4 na dole i 1 na górze)

mam nadzieje, ze jedynki je wyjada KIEDYS:szok::-D;-)

reklama
hehe zdarza się ;-)

a mojemu bratu ma 20lat wychodzi ząb na górze :szok::-D i był u wyrwania czwórki bo pcha mu się w to miejsce dentystka myślała że już mu nie wyjdzie a jednak tak :tak: a ja mam podobnie bo mi jak wypadły mleczaki dwójki, to stałe nie wyszły wcale :no:zęby sie przesunęły i wyszły mi trójki i miałam piłowane:-D :szok:

Bezzębny SZymek gratuluje szczerbatym koleżankom i kolegom :-D u nas żadnych objawów może na roczek nas zaskoczy hahahaha

zel ,nuroFEN ,viburkol a ta dalej ryczy ,. chyba nie poforuje dzis:baffled:

Yt l;k,lk nnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,.l.po/.b tj 6 p0p

u mnie marudzenie :szok:ciągle marudzi drugi ząbek już pomału wychodzi :tak: teraz ją włożyłam do łózeczka dałam pełno zabawek i usiadłam żeby odsapnąć i zniknąć jaj z oczu :crazy: jak tylko się pokaże jej na oczy to zaraz znowu ryk że chce do mnie :baffled:

u nas nic nie pomaga ...................:baffled::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:...
ta dwojka ktora sie do konca wyzyna to pikus jej ida jeszcze dwie jedynki i jedna dwojka z góry ........ma tak spuchniete :szok:

u mnie jak u Agusi caly dzien placz, stekanie, marudzenie.....a dziasla nawet nie spuchniete...co to bedzie jak naprawde moje dziecie bedzie zabkowac....

AGUSIA gratulacje dla SARUNI, pociesz sie zem Wam zostalo juz o 5 zebow mniej.....

reklama
Do góry