reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

reklama
Florcia gratulujemy zebuszkow:tak:
A ja sie normalnie przerazilam przebieralam Miska i patrze a on od ucha w strone szyi tak mniej wiecej 12 cm ma szrame jakby go ktos nozem przejecal okropne nie ma pojecia skad sie to wcielo .Moze metka ostra ale tak gleboko i mocno to nie sadze normalnie w szoku jestem :-(:-(

Florka....ciebie nic nie powstrzyma:-):-). Gratulacje. Wszystkie zęby wyjda hurtem i potem dziecko powróci do zachowania Aniołka:tak::tak::tak:

Andula...może przez metkę, moze coś uczuliło???? albo misiek na jakiejś zabawce się położył??? i mu się odgniotło??

Myslalam ze to moze paznokcie ale nie wiem czy on bylby wstanie tak do tylu raczke wygiac aby sie podrapac a pazurki ostre fakt wczoraj tak mnie w buzie podrapal az skora mi pod nosem zeszla.Post to nie jest odgniecione tylko normalna rana z krwia poprostu jakbym dzieciaka maltretowala;-)Stawiam ze to metka ale posprawdzalam ciuszki ktore nosil i niby nic ostrego nie bylo normalnie Archiwum X

reklama
Florka coraz bardziej przeginasz kobieto. No ile można . Ja rozumiem 1, 2 no nawet 3 ząbki. Ale 5 :confused:
Mimo to serdecznie Ci bezzebny Adaś gratuluje:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry