reklama
lemonnka
Aktywna w BB
Hehe Pabla dobry pomysł z tą sztuczną szczenką 

Florka pędzi z zębolkami jak wyścigówka
jak tu ją dogonić
chociaż u nas bardzo możliwe ze dolne dwie jedynki bedą wkrótce wyłazić, mały ma na dziąsełkach dwa białe punkciki, jeden jest bardziej wyczuwalny pod palcem, do tego wpychanie prawie całej ręki do buzi
no i biegunka dwudniowa chociaz nie wiem czy to przez zęby czy przez przeziębienie. Poza tym marudzenie i o dziwo Szymek nie zawsze mleczko chce wypić do końca, zostawia czasem po pół butelki a to do niego nie podobne 

heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Gratulacje dla zeboli u nas idą pooowooollii w świeta bozego narodzenia wyszły dwa i wczoraj przebil sie trzeci lewa górna jedynka...
heksa
Podobno im pózniej wychodza tym bardziej zmineralizowane śa (jakoś tak0 bardziej bolesne ale mocniejsze nie wiem ile w tym prawdy ale cierpliwosci....
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
heksa BARDZIEJ BOLESNE?????? NIE ŻARTUJ

reklama
heksa
tak słyszalam ze maluszek to bardziej przechodzi i odczówa ból , ale moje dzieci pierwsze jak i drugie zaczęly przed 6-m-cem wiec wiem to tylko z opowiesci, ze im starsze dziecko tym trudniej to przechodzi, ale nie martw sie dzieci są rózne no i musza byc wyjatki moze u Was tak bedzie, ale pocieszajace jest ze żabki sa mocniejsze i bardziej zmineralizowane.