reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

surv pamietam jak niedawno mowilas mi ze Flora ma dwa zeby jak moj Szymon...i Flora ma 5 zebow a moj Szymon wciaz dwa;-) Gratulujemy!!!

reklama
Florka - ale pędzisz!!! w kompleksy Lenę wpędzasz!!!
chyba jakąś sztuczną szczękę sobie sprawimy i będziemy robić furorę pełnym uzębieniem:-D

Hehe Pabla dobry pomysł z tą sztuczną szczenką :-D:-D:-D Florka pędzi z zębolkami jak wyścigówka :szok: jak tu ją dogonić :confused: chociaż u nas bardzo możliwe ze dolne dwie jedynki bedą wkrótce wyłazić, mały ma na dziąsełkach dwa białe punkciki, jeden jest bardziej wyczuwalny pod palcem, do tego wpychanie prawie całej ręki do buzi :nerd: no i biegunka dwudniowa chociaz nie wiem czy to przez zęby czy przez przeziębienie. Poza tym marudzenie i o dziwo Szymek nie zawsze mleczko chce wypić do końca, zostawia czasem po pół butelki a to do niego nie podobne :-D

Podobno im pózniej wychodza tym bardziej zmineralizowane śa (jakoś tak0 bardziej bolesne ale mocniejsze nie wiem ile w tym prawdy ale cierpliwosci....

reklama
tak słyszalam ze maluszek to bardziej przechodzi i odczówa ból , ale moje dzieci pierwsze jak i drugie zaczęly przed 6-m-cem wiec wiem to tylko z opowiesci, ze im starsze dziecko tym trudniej to przechodzi, ale nie martw sie dzieci są rózne no i musza byc wyjatki moze u Was tak bedzie, ale pocieszajace jest ze żabki sa mocniejsze i bardziej zmineralizowane.

Do góry