G
guest-1681834848
Gość
Witam, od jakiegoś czasu mały jest bardzo marudny , pcha ręce cały czas do buzi , denerwuje się, ślini... Czy to mogą być ząbki ? To mój pierwszy dzidziuś i nie wiem , mały ma 3 miesiące . Poniżej zdjęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo za odpowiedź , to moje pierwsze dziecko i kompletnie się na tym nie znam. PozdrawiamWydaje mi się że tak, ma rozpulchnione dziąsła
Po to jest forumDziękuję bardzo za odpowiedź , to moje pierwsze dziecko i kompletnie się na tym nie znam. Pozdrawiam![]()
Nie mam pojęcia ale jest strasznie marudny... Rączki do buzi non stop wciska , jak mu wyjmę to zaraz płacz. Też denerwuje się przy piersi, gryzie mnie , jak podaje mu butelkę , ponieważ jest dokarmiany to też gryzie smoczek i chce być non stop na rękach...Moim zdaniem do zębów mu jeszcze bardzo daleko. To,że pcha rączki do buzi to normalne. Może skok rozwojowy?
Mój syn najgorzej znosił czas 2-3 tygodnie około przed wyjściem zęba. A gryzł mnie tylko przy pierwszych dwóch jedynkach na doleNie mam pojęcia ale jest strasznie marudny... Rączki do buzi non stop wciska , jak mu wyjmę to zaraz płacz. Też denerwuje się przy piersi, gryzie mnie , jak podaje mu butelkę , ponieważ jest dokarmiany to też gryzie smoczek i chce być non stop na rękach...