reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ząbki

Patrycja super zdjęcia, a ostatnia minka powalająca : "Odczepcie się wszyscy przecież i bez zębów jestem śliczna :-D "

reklama
Patrycja ale ja wymęczyłaś to wygląda jakbyś wsadziła jej głowe miedzy swoje kolana
OLiwka też dużo mniej je w dzień co chwila płacze ale w nocy spi 12-13 godzin bez budzenia na szczęście

Pati super zdjęcia, Wojtek zdecydowanie mniej ssał piers ale to tak jest podobno to strasznie bolą te dziasełka no i ból nasila sie przy ssaniu:-) .
No a zreszta drogie mamy przecież nie tak dawno rosły nam zeby madrosci:-) i nie było to miłe a uczucie podobne;-)
teraz chyba doceniacie moje poswiecenie reporterskie aby uwiecznic pierwszy czerwcowy zabek?!!:tak: :-D

Sylwia ja jestem podziwiam szczerze ze sie udało ja chciałam dziś wam pokazac i pstrykałam 5 razy ale nic nie było widac bo albo zacisnała usteczka chociaż odchylałam palcem albo wystawiała języczek a na koniec rozpłakała mi sie nie wiem czy jej oczków nie naświetliłam biedactwo i zaraz zasneła

jak próbowałam bez lampy to takie było zamazane wszystko i swieciły sie te dziaśełka to wyglądało jakby maiała pare a nie tylko dwa

Sylwia a nie gryzie cie Wojtuś bo Oliwka tylko dobrze je z cyca jak jest ciemno i zasypia wtedy a w dzień to gryzie strasznie jakoś nie ma wyczucia

Mnie ostatnio Wojciaszek podgryza dziąsełkami (któraś z Was mnie już przestrzegała...:eek:). Najpierw, dopóki jet głodny to ciągnie pięknie, tak 5-7 min. A jak się naje, to tak sobie ciamka i ciągnie z zaciśniętymi dziąsełkami... brrrr.... co to będzie, jak się ząbki pojawią....:no:

reklama
Mamoot Oliwka wcześniej tez zaciskała jak jeszcze jej sie nie wybiły i to bolało a teraz to normalnie jakby ktoś igły wpijał

Do góry