reklama

Ząbki

Hehehehe Sumka kobito Tys to wyszukala dopiero...Tosz to jest tak brzydkie, ze az ladne!!!!:eek::-D

Mamoot no Wojtek to konkretnie widze leci z tymi zebami...Szybko chce byc 100% mezczyzna:-D

reklama
NO U MAXIKA ZABEK JUZ WYSZEDŁ,A ILE SIE PRZY TYM NACIERPIAŁ.WSZYSTKO ZACZEŁO SIE GDZIES TAK Z MIESIAC TEMU,BYŁ TAKI MARUDNY,Z DNIA NA DZIEN ZMIENIŁ SIE NIE DO POZNANIA ZE SPOKOJNEGO
MALUSZKA W URWISA .WTEDY NIE BRALISMY WOGOLE POD WAGE ZABKOWANA TYLKO ZACHODZILISMY DO GLOWY CO JEST TEGO POWODEM.MAM NADZIEJE ZE RESZTA ZABKOW WYCHODZIC BEDZIE JUZ SPOKOJNIEJ,BO JESLI NIE TO Z PORSPEKTYWY CZASU PATRZAC CZEKA NAS JAKIES PARE MIESIECY MAXIORA CIERPIEN,NIE MOWIAC JUZ O NASZYCH HA,HA.

KASIUDE-PEWNIE TO ZABKI,BOPRZECIEZ TO JUZ CZAS NA NIE,CHOCIAZ MOJA MARTYNKA DOSTALA PIERWSZEGO ZABKA JAK MIALA 9 MOIESIECY,ALE MOZE TO PRZEZ TO ZA URODZILA SIE W 7 MIESIACU.I ZEBOW TEZ NIE MA ZBYT MOCNYCH,WIEC NIE W KAZDYM WYPADKU SILNOSC ZEBOW ZALEZY OD CZASU W KTORYMWYSZLY.

Klaudce jak wychodziły zęby- to..mozna było sie domyślic, ze coś ją swedzi/przeszkadza/boli/denerwuje- bo robiła takie śmieszne minki- ustka w dziubek..i wypuszczała przy tym mocno powietrze z nosa- wyglądała jak wsciekły byk..:)- udało mi się uchwycic te minkę..jak tylko zrzucę foty do kompa- to pokazemy ciotką groźna Klaudzię;)

Ja wiem, że jestem nudna z tymi ząbkami, ale... dziś jest SIÓDMY.... Górna lewa jedynka.:-D
Normalnie gryzoń jeden.
Pati, jeśli rzeczywiście męskość jest zależna od ilości ząbków, to mam takiego faceta, że hej!;-)
Kasiu, postaram się zrobić fotkę, ale problem z tym, że tylko trzy ząbki są już duże. Dwa kolejne, to tylko ostre kreseczki, a te dwa najnowsze, to rożki przebite przez dziąsło. Czuć je wyraźnie pod palcem, ale na zdjęciu, to chyba nie wyjdą.

Wojtek i Maxik - gratulacje!!!!
ale ja bym męskości nie upatrywała w ilości zębów w paszczy !!!!!!!!!!!!
:-)
my ciągle bez zęboli

Sumka - alez się uśmiałam ...... poprawiłaś mi humoerk

No to klub bezzębowców i małoząbkowców kupować takie smoki a odrazu zęby będą i jak je łatwo sfotografować :-D :-D :-D :-D
Sumka dobre ..........:tak: A swoją drogą to naprawdę brzydkie łeeee:szok:ee
No i gratulacje dla następnych ząbkowców

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry