reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Oj fusiku, faktycznie niefajnie masz... Pamiętam jak to bolało - u mnie skończyło sie na malutkim nacięciu dziąsła przez dentystkę - ulga była niesamowita, bo ząb wyszedł juz raz, dwa!

kurcze a u nas "świeci" się ząbek "widać" go, a juz od 2 miesięcy próbuje się przebić i nie może :-( . Ile nasz skarb się przy tym namęczy to historia a ile śliny się toczy i ile łezek wypłynie ehhhhh, mam juz dosyć tego oczekiwania na ząbka
ps.koniecznie wklejcie swoje dzieciaczki z ząbkami , niesamowicie wyglądają dzieciaczki z pierwszymi ząbkami jak takie małe myszki :")......

Stokrotki - to tak jak u nas....w sierpniu lekarz powiedział że lada chwila i co...i nico :) tzn cały czas widać koronki-takie białe kropeczki prześwitujące przez dziąsła 3x2 - bo obie jedynki świecą i u nas lekarz zapisał małemu lidokaine właśnie jako żel.

dziweczyny czy te prześwitujace zabki widac jako takie jakby przezroczyste kropeczeki? Takie tunele? Nie wiem jak to wyjaśnieć.... u nas dziasło się uwypukliło.

Sylwia to mnie zmartwiłas ale ja mam coś co się nazywa lidokaina 2% żel - może to coś nie jest takie mocne - w końcu zapisał nam to PEDIATRA!!!

a u nas już dwa ząbki na wierzchu!!! ale stało sie to bardzo szybko dopiero tydzień temu zauważyłam kropeczke a teraz prosze
normalnie sama radość dla mnie jak sobie mogę podotykać ich są takie fajne
a i smaruje dziąsełka bobodentem i wydaje mi sie ze daje ulgę

reklama
Gratulujemy drugich ząbków. To chyba mój Wojciaszek będzie ostatni bez ząbków, bo u niego zupełnie nic. :-)

Do góry