Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutku pytałam się o ząbki Tolci i nie masz powodu do zmartwień bo córcia ma jeszcze czasróżnie dzieciom wyżynają się mleczaki
![]()
Słodyczy mały nie je, sporadycznie (np. raz w tygodniu się zdarzy) dostaje kawalątko czekolady, czy herbatniczka.. Pije herbatki dla dzieci, ostatnio soczki, ale już wcześniej mu się ten osad robiła codajesz synusiowi do picia? ,moze to od tego? albo slodycze ,ale bardziej stawiam na picie![]()
Dwa albo trzy razy dziennie pije mleczko z kaszką, kaszkę na gęsto je bardzo rzadko.. Jada też flipsy, wafelki ryżowe..
, nie wiem dlaczego do mycia zębów wywala mi język w całej okazałości
,
mamy 2 górne czwórkiw sumie 9 sztuk:-) coś nam się zapodziała czwarta dwójka
ale 11 sztuk już jest (to znaczy 11 - y w drodze bo mała szpilka już od dawna wystaje)
no zębos in gębos![]()

Agutku ja się boje ze Twojej córci to zęby wyjdą hurtemno zębos in gębos![]()
oby szybko i bez boleśnie się obeszło
Natalce jak szły górne jedynki i dwójki to strasznie cierpiała:-( no ale to 4 zęby na raz
prze 4 dni gorączkowała:-(
A u nas czwórki małego męczą. Bidok się ciągle łapie za policzek, albo ucho i się żali :-(. Już od 3 dni podaję mu na noc Nurofen, dzięki temu śpi spokojnie do 2-3.
, jak myslisz ile moze to potrwać, bo mnie wydaje się , że przechodzi, a walczymy od jakiegoś tygodnia