Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anusia to gratuluje drugiego zabka ?? włąsnie a jak sie alicja czuje ?? mojemu kubusiowi cos sie wybic nie moga tak strasznie sie slini wszystko co popadnie bierze do buzi a zabka nie widać ale juz od jakiegos miesiace na gorze czuć jak sie dotyka dziasłą jedna jedynke ale przebic sie cos nie chce ( juz sie doczekać nie moge tego usmiechu szczerbatego z jednym zabkiem hehe taki mały cudowny gargamelek
U nas ząbkowanie bolesne, nerwowe i płaczliwe w nocy. Patrś ślini się okropniaście, a do buz bierze dosłownie wszystko, jak go trzymam na rękach to łapie mnie za twarz i próbuje ugryśc mój policzek, brodę itp.
U nas też nic, choć Nata wszystko do buzi bierze, jakby ręcę zjeść chciała. No i jakieś tam białe kuleczki są, byłam nawet u lekarza, czy to napewno ząbki, mówił, że tak, choć jeszcze trochę poczekamy.
Anetko, fajnie, ze Kubusiowe ząbki rosną, mam nafdzieję, że jak najmniej boleśnie.