reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

mam taka ulotke o zabkach i tam jest rysuneczek kiedy jakie zabki wychodza no i na pierwszy ogien tj 6-7 m-c dolne jedynki 9-12 gorne 1,2 i dolne 2 a pozniej to dopiero w 14 ,17-19 i 23-24 czyli wszystko u Emilci w normie a jak u was?

jak sie uda to wkleje potem ten schemacik:tak:

reklama
Jest u nas ząbek::-D:-). Lewa dolna jedynka. Nata płakała przez ostatnie kilka dni w nocy, a potem to juz cały dzień nawet. Wczoraj pierwszy raz posmarowałam jej dziąsła, bo już nie mogła wytrzymać, a nie chciałam wcześniej tego robić, bo to sama chemia, a jakos potem zasypiała, tylko trzeba było ją nosić i zabawiać. Dziś w nocy to dała największego czadu o 3 się obudziął i potem przez godzinkę się turlała po moim łóżku, przewracała się na brzuch w poszukiwaniu zabawek, to o ząbku zapomniała (a ja na 8 do pracy:baffled:), dziś za to cały dzień przespała, a wieczorem po kąpieli dawałam jej witaminy i jak łyżeczką przydzwoniłam, to się zaraz odezwało :tak::-p Mam nadzieję, że dziś juz normalnie zaśnie, bo ząbek choć mało widoczny, to na szczęscie już przebił dziąsło, więc jest spoko.

u nas zebow nie zauwazona...

a dla zebowych bohaterow i bahaterek moc usciskow i graulacji !!!

gratulujemy nowych zabkow ! :tak:

monika twoja mala jest przesliczna !!! a te jej zabki takie rowniutkie :-)

u nelki pojawil sie drugi zabek!!! zaledwie 1-.2 dni roznicy wiec wyglada to jak jedna dluga krecha, teraz czekam az podrosna, a jak dlugo to trwa?

mozna to jakos okreslic, np milimetr w 2 tygodnie czy jak to u was jest?

...pomagalo w poloczeniu z kropelkami przeciwbolowymi Tylenol Infants Drops sa jeszcze takie krpelki Moltrin (nie wiem czy dobrze napisalam nazwe tez dla maluchow i trosze dluzej dzialaja)

Czy ktoś wie coś o tych kroplach??? Dorwałam to na innym forum, podobno pomagają, ale nie wiem, czy są u nas dostępne... Będę wdzięczna za info.

reklama
Do góry