B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiCoś tam urosłoale do przebicia może minąć sporo czasu, lub wręcz przeciwnie pójdzie szybko, czego życzę bąbelkowi żeby się nie męczył długo
![]()
No u nas to już jakiś czas jest ale dzisiaj takie duże. I dwa razy już dzisiaj odmawiała jedzenia, musiałam ją najpierw lulać i dać jej bardziej na śpiocha. A te ślinienie się to jest masakraU nas 2 białe kreski widać od ponad 1,5 miesiąca..braki apetytu, marudzenie, niczym niewyjaśniony płacz, oczywiście raz lepsze raz gorsze dni, ślinienie się, gryzienie, po zgryzienia czasami płacz,
idzie się wykończyć
![]()
Mam nadzieję że u Was to już finałNo u nas to już jakiś czas jest ale dzisiaj takie duże. I dwa razy już dzisiaj odmawiała jedzenia, musiałam ją najpierw lulać i dać jej bardziej na śpiocha. A te ślinienie się to jest masakra
U nas właśnie zaczęło się jak synek miał około 3,5 miesiąca. Mój jest butelkowy, ale że smoczkiem robił to samo, ulewanie też się zwiększyło, aktualnie mało ulewa. Też więcej spał. Na początku myślałam że może po tygodniu będzie już spokój a tu proces ten ciągnie się i ciągnie... Życzę cierpliwościPodpinam się ☺
Czy u nas możliwe jest zabkowanie? (kończymy 3 miesiąc) Syn od tygodnia stracił apetyt (nie płacze, że jest glodny, nie ssie tak jak dawniej, bardziej "mymla", liże sutek, wypuszcza go tak jakby mu się wyślizgiwał) Jest bardziej senny (szybciej zasypia i więcej śpi niż dawniej). Zaczął ulewac (miał takie epizody w 1 miesiącu) i teraz znówTemp 37 - 37.9. Ssie całe piąstki (mimo, że chwilę temu był na cycu)
Dziękuję![]()
OojejU nas właśnie zaczęło się jak synek miał około 3,5 miesiąca. Mój jest butelkowy, ale że smoczkiem robił to samo, ulewanie też się zwiększyło, aktualnie mało ulewa. Też więcej spał. Na początku myślałam że może po tygodniu będzie już spokój a tu proces ten ciągnie się i ciągnie... Życzę cierpliwościbo ja już miałam momenty załamki
![]()