• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbkowanie

reklama
Martaja GRATULACJE!!!
No doczekałaś się w końcu. Super!!! Bardzo się cieszymy:tak::-D

I jak to sie stało? Tak sobie, bez płaczu i jęków?Niedawno pisałaś, że nic się nie dzieje...​

Dziękujemy za gratulacje!'
Anielap tak nie było płaczu, jęków.
Jakubek miał białe kreseczki już dawno, póżniej przyszła lekka opuchlizna, ale wczoraj od rana całe miejce gdzie jest ząbek zrobiło się białe...no a dzisiaj ząbal!! Ale jestem happy!!
Dziewczyny nie martwcie się mojej koleżanki córcia pierwszego ząbala dostała po skończeniu 10 msc...no i minęły już ponad dwa tygodnie i drugiego nie widać :)

reklama
Gratulacje wszystkich zabków, szczególnie tych wyczekanych. czekamy na Zabki leniuszków ;-)
My mamy drugiego ząbka i tak nam sie złożyło, ze jako nieliczni jestesmy bez smoka, a ząbki mamy krzywe - ułozyły się w literkę V :-D
Bylismy teraz na imprezie rodzinnej i wujek pyta sie czy dostałam sukienkę za ząbka, a ja że pierścionek. Wujek powiedział, ze to sie nie liczy i nakazał mojemu M zakup sukienki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry