reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

Gratulacje dla wszystkich nowych Mamuś Zęboludów.

Iszatr - dla Ciebie podwójne z racji podwójnego prezentu - niektórzy to mają farta.:dry::-D Ja dostałam mak - przy najbliższej okazji dostanę figę to będę mieć komplet.:angry::baffled:
Piszesz, że u Was ząbki w V, a u nas górne zębole Magdy są rozstawione kilometry od siebie.:szok: Podobno ludzie z przerwą między górnymi jedynkami mają straszne powodzenie (choć mnie się to nigdy nie podobało), ale jej między zębami - i to i jedynkami i dwójkami to tramwaj może przejechać. Mam nadzieję że to się zmieni....:happy2:

reklama
A ja tam czekam...i obojętne mi co sukienka, spodnie czy bluzka...może być nawet kwiatek..oby był symboliczny podarek ;) W końcu drugi raz Jakubek nie będzie mial pierwszego ząbka.
A teraz zbliżenie paszczy mojego misiulka :) Ja się zawsze zastanawialam jakie dziąsełka mają być...no i mam :) Ząbek jest...napewno zobaczycie...a z drugiej strony..pewnie niedługo też będzie :) Bo już taaakie dziąsełka na zabka...
1006334ge1.jpg

Martaja śliczny ząbek :-).
Nam pediatra dziś powiedziala ze widać rozpulchnione dziąsełko i sporo zabków za nimi, nie wiem gdzie ona je tam widzi, ale skoro tak powiedziala to pozostaje mi cierpliwie czekać, ona zna się lepiej. W sumie nie obraziłabym się gdyby wyszło kilka na raz, tyle narzekam że jeszcze rzadnego ząbka nie ma to może moja cierpliwośc zostanie wynagrodzona z nawiazką ;-).

Kotek gratulujemy!! Już się przebiły??
U nas zębala już widać ładnie!! A i pewnie niedługo druga jedyneczka będzie bo już dziąsełko bardzo opuchnięte :)

Kotek, gratulacje dla Laury.
Toska, mnie też się podoba, tylko co z tego, jak nic nie dostałam???:-(

A przy okazji zgłaszam pojawienie się dolnych dwójeczek. Razem mamy już 8 zęboli.:tak:. I wszystkie z wyjątkiem pierwszych dolnych jedynek przyszły prawie niezauważalnie. Jedyny objaw to zielona kupa.:-D

reklama
Do góry