reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ząbkowanie

U nas się przebiła dolna dwójka i chyba górne czwórki idą, bo jest marudzenie, rączki ciągle w buzi, dziąsła opuchnięte :-(

reklama
U nas się przebiła dolna dwójka i chyba górne czwórki idą, bo jest marudzenie, rączki ciągle w buzi, dziąsła opuchnięte :-(
u Nas wlasnie przedwczoraj wyszly gorne 4, a teraz ida dolne bo dziasla spuchniete strasznie...
mlody steka, jeczy, mruczy, przewraca sie z boku na bok itd.

u nas wczoraj pojawiła sie druga dolna jedynka i jakos tak od razu na całej szerokosci a nie tylko łebek od szpilki
czekamy zatem na czwórki

ogladałam ostanio zapiski julkowe i wyczytałam ze młodej przez 2 miesiace wyszło 6 zabków (miała rok i 5 zębów)ale u niej tak jak i u młodego raczej bezproblemowo sie obeszło

Ostatnia edycja:
Przebiła dolna prawa dwójka...nareszcie....Wczoraj była zielona kupka więc dziś już sie spodziewałam...Czekamy na drugą...No i mam efekt ostatnich nocnych przebojów....

A u nas wciąż brak ząbków!!Już naprawde zaczynam się martwić!!Tak od 3 tygodni niby czuć prawą jedynke że jest troszkę wypukła ale jakoś jakby nie mogła się przebić!!3 lutego mamy szczepienie zobaczymy co powie pani dr!!:confused:

A u nas wciąż brak ząbków!!Już naprawde zaczynam się martwić!!Tak od 3 tygodni niby czuć prawą jedynke że jest troszkę wypukła ale jakoś jakby nie mogła się przebić!!3 lutego mamy szczepienie zobaczymy co powie pani dr!!:confused:
Spokojnie nie przejmuj sie....mojej bratanicy wyszły pierwsze zęby niedawno...jakos po skończeniu 14 miesięcy...I to tak że nikt nic nie widział i nie wiedział a potem nagle bach...wyszły 3 jednocześnie i skapneliśmy sie tylko dlatego że dorwała gazete i zaczeła ją jeść :-D :-) Mama zaczeła jej buzie czyścić a tu tadaaaaam :-) zęby :-)
Skoro czuć i widać że coś sie dzieje to wyjdą...:-)

reklama
Do góry