Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najbardziej rozwaliła mnie moja mama, jak po obiedzie (6kg indyk) zapytała,czy na pewno pojedliśmy

) no i kasę - mam zamiar dokupić jej jeszcze ubranek, bo wyrasta mi szybko
w ogóle oni mają jakieś powalone te święta,nie to co u moich rodziców,ale cóż jak trzeba było to się poświęciłam dla rodziny
aż się za głowę złapałam jak usłyszałam sumę,a i tak robilismy to u znajomego co wziął połowę ceny
Moja dzidzia waży już 6920g i jest idealnie na siatce centylowej:-)..
..Mała nosi ubranka 62, 68 a czasami już nawet 74
..Ale przeważnie 68..
.. Wiesz już, co będziesz miała - chłopca czy dziewczynkę? Coś tam pisałaś o brzuchu, że na chłopca - to już pewne, że chłopiec?
:-)czemu masz kontrole jesli wyszło wszytsko ok z bioderkami ?Hej dziewczyny.... Leje sie ze mnie strasznie słabo mi jak cholera i jeszcze ten kołowrotek w głowie masakra... :/ Nocka koszmar... Seba mi sie budził co chwile z płaczem za to Kuba spał ładniea co do ubranek To Seba nosi juz na 116 a Kuba na 68... no ale jak Maxwell napisała rozmiar rozmiarowi nierówny.... Nic mi sie nie chce a trzeba posprzatać ..... Wczoraj jechlismy do Katowić na UsG bioderek i wyszło wszystko w porzadku za 2 miechy do kontroli
)