Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję ząbków Sabinko:-).. Moja przechodzi strasznie marudnie każdy kolejny ząbek..dopiero ma 6, a gdzie reszta..ehh..A tak poza tym, to Marysia ma "ogień w gaciach" - nie usiedzi spokojnie, wszędzie jej pełno - na pewno nie ma tego po mamusi, heheh;-)maxwell kochana moj maly ma teraz 2zeby i 3 mu wychodzi wlasniewszystkie na dole.
codo tranu no ja na razie niewiem musialabym zobaczyc ile on tutaj kosztuje a pozniej z lekarzem pomagadac.
A jak Marysia sie ma
?
To nawet może się znamy z widzenia;-)..choć ja w Zabrzu mieszkam dopiero od 2,5 roku..za mężem tu trafiłamno witam to maxwell 80 mieszkałyśmy obok siebie bo ja do kwietnia miszkalam na tatarkiewicza a obecnie mieszkam na zaolziańskiej![]()

..Ja niestety nie znam:-(Mam takie pytanko do Zabrzanek czy jest tu gdzieś w okolicy jakaś fajna kawiarenka dla mam i dzieci ? gdzie można byłoby poplotkować z innymi mamami ?
To nawet może się znamy z widzenia;-)..choć ja w Zabrzu mieszkam dopiero od 2,5 roku..za mężem tu trafiłam![]()