Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczuje!Urodzinki udane. A ja dzisiaj w ten największy deszcz byłam na mieście. Nawet majtki miałam mokre. Ja się przez to nie pochoruje będzie cud...
acha,bo ja panikuje ze cos nie tak, nadzerki nie mam -podobno! a mam ten sluz taki galaretowaty tylko jak sie przemecze albo hmmm robie "bobo"w ubikacji i ....ah ja przewrazliwona jestem hyhy bo przez tem porod w 30 tc wariujeJA MIALAM metronidazol w ciazy ale mialam okropna nadzerke do tego okropne uplawy tez takie jak Twoje po porodzie mialam wypalanke z wycinanka nadzerki wlasciwie caly czas jechalam na jakis tabletkach na takie infekcje z wymazy wyszlo zapalenie bakteryjne wlasnie z nadzerki.
no w szpitalu w tej ciazy bylam 2 razy w 8 i 2o tc i wtedy byly juz tv hihi a ka czekam na wymaz tzn wynik i wtedy cos mi przpeisze zale zastanwial sie nad metronidazolemSpokojnie teraz bedzie lepiej!!! już nie długobierz to co daje lekarz staraj sie wypoczywac a jak się da to troche w szpitalu.
P.S Masz szczescie bo już jest TV na Traugutta a jeszcze calkiem nie dawno nie było, wypoczniesz i jeszcze pewnie po terminie bedziesz wyczekiwac swojej córeczki![]()