reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

nic się nie wyjaśniło, laska sie nie odzywa, negatywów przybywa, no po prostu oszustka jakaś :wściekła/y:

a ta siłownia wygląda bardzo fajnie :tak:
Czyli narobiła sobie 100% pozytywów, a teraz "zbiera żniwo":wściekła/y::no::no:..masakra - jak ludzie mogą być tak nieuczciwi??

Tak tez myślę sobie z tą siłownią, ze po nowym roku chyba się zapiszę - fajnie, że trener podpowie zestaw ćwiczeń, no i..masaże są;-)

Ja urodzilam wlasnie w 38t.c 10 dni przed terminem;-)żeby przyspieszyc caly czas glasakam brzuszek, az robił się twardy,i latałam w spzitalu po schodach ;-)powodzenia, a z meczeniem męża, to niewiem może lepiej nie ryzykować
heh ale ponoć jest jeszcze inny sposób tzn,tak mówila położna tzn ssanie sutków to powoduje uwalnianie się oxtycyny,która powoduje skurcze macicy,ja tam w to nie wierze ale spróbować mozna nie masz nic do stracenia:-D:-D:-D:-D
Dzięki Adddaaa za dobre rady - popróbuję:-):-)
Udanej wizyty znajomych:-)

reklama
ollcia gratuluję 4 ząbka:-)

maxwell skoro czop już odszedł to z seksem bym się powstrzymała,ale pieszczoty (zwłaszcza piersi-przyspiesza się poród:tak:) są wskazane:laugh2:
Inne metody przyśpieszenia akcji:dłuuuuugi spacer:-),gorąca kąpiel(niewskazana dla kobiet w ciąży bo .....przyspiesza poród;-:laugh2:)

dziękujemy za gratulacje i już chwalimy się piątym ząbeczkiem :-D:tak:

wracając do allegro... w sobotę napisałam tej lasce że do poniedziałku ma czas na decyzję czy oddaje kasę , wysyła towar czy mam iść na policję. I jeszcze jej napisałam że może być pewna że tak tego nie zostawię. I w końcu w poniedziałek rano dostałam od niej smsa :szok: że wysyła paczkę priorytetem :szok:
no chyba się przestraszyła że naprawdę pójdę na policję :sorry: oczywiście nie miałam zamiaru bo policja i tak nic w tej sprawie by nie zrobiła. No teraz czekam czy faktycznie paczka wyslana czy kolejna ściema.

Co do przyspieszania porodu to u mnie niestety nic nie działało, ani molestowanie mężusia, ani pieszczoty piersi, ani chodzenie po schodach... nie było mi dane nawet poczuć skurczy.

Witam wszystkie mamusie, dziś w zabrzu w szpitalu na Traugutta urodziły się trojaczki dwie dziewczynki i chłopak, pewnie jutro o tym bedzie nieco głosniej;-)
podziwiam takie matki :-Dmójemu synkowi musze poswiecac 99% reszta to sprzatanie itd, dla siebie nie mam wlasciwie czasu a co jakbym miała trójkę takich Kacperków :-D

Witam wszystkie mamusie, dziś w zabrzu w szpitalu na Traugutta urodziły się trojaczki dwie dziewczynki i chłopak, pewnie jutro o tym bedzie nieco głosniej;-)
podziwiam takie matki :-Dmójemu synkowi musze poswiecac 99% reszta to sprzatanie itd, dla siebie nie mam wlasciwie czasu a co jakbym miała trójkę takich Kacperków :-D

oszalałabym :-D

Cześć kochane:-)..myśmy właśnie wrócili z urodzin od mojej mamy - rodzice namówili nas na nockę u nich..Z Leszczyn bym miała bliżej do Rybnika, ale Marysia jest uparta i trzyma się dzielnie;-) w swoim M1:tak:..
maxwell skoro czop już odszedł to z seksem bym się powstrzymała,ale pieszczoty (zwłaszcza piersi-przyspiesza się poród:tak:) są wskazane:laugh2:
Inne metody przyśpieszenia akcji:dłuuuuugi spacer:-),gorąca kąpiel(niewskazana dla kobiet w ciąży bo .....przyspiesza poród;-:laugh2:)
Seeya, niestety w tą pogodę spacer jakoś mnie odstrasza..kąpiele gorące na razie nie pomagają:-(, pieszczoty też nie - chyba, że za mało się Seba stara:-D:-D..
Moi rodzice mieszkają na piątym pietrze bez windy, ale i schody nic nie dały:-(..
Ale jazda:-)!!! Jakoś nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji..ech..a czujecie, jak kobiety rodzą 6- lub 8-raczki??:szok::szok::szok: to dopiero niezła jazda:-)..
żyjecie?

co słychać?
my dzisiaj byliśmy w kinie na 2012:tak:
Fajny ten film?? Pewnie katastroficzny?:cool2:

A ja od rana kontuzjowana:-( pół pleców mnie boli i nic podnieść ani nawet się położyć:no: dzis będę chyba spała na siedząco,bo nie wyrobię:-(
dobrze chociaż że Damianek juz jest duży i wszystko sam potrafi:-) a czego nie umie to tatuś zrobi:-p

maxwell widocznie jeszcze nie czas na Marysię:-)

Maxwell, a gdzie mogłoby być dzidzi lepiej niż w brzusiu mamy? Tak ciepło, miło i bezpiecznie :tak:

film super :tak: no i masz rację - katastroficzny ;-) polecam :tak:

Seeya, a co to się stało z Twoimi pleckami? Nie zazdroszczę, przez jakiś czas miałam straszne bóle kręgosłupa i w końcu moja lekarka przepisała mi tabletki, które mi pomogły. Mam wziąć do końca opakowania i zobaczymy co dalej.
Zdrówka życzę.

reklama
A ja od rana kontuzjowana:-( pół pleców mnie boli i nic podnieść ani nawet się położyć:no: dzis będę chyba spała na siedząco,bo nie wyrobię:-(
dobrze chociaż że Damianek juz jest duży i wszystko sam potrafi:-) a czego nie umie to tatuś zrobi:-p
Biedna:-(:-(..to gdzieś się tak urządziła?? Życzę zdrówka!!:tak:
Maxwell, a gdzie mogłoby być dzidzi lepiej niż w brzusiu mamy? Tak ciepło, miło i bezpiecznie :tak:

film super :tak: no i masz rację - katastroficzny ;-) polecam :tak:

Seeya, a co to się stało z Twoimi pleckami? Nie zazdroszczę, przez jakiś czas miałam straszne bóle kręgosłupa i w końcu moja lekarka przepisała mi tabletki, które mi pomogły. Mam wziąć do końca opakowania i zobaczymy co dalej.
Zdrówka życzę.
W sumie masz rację Ollcia, jak patrze za okno, to aż mnie bierze jakaś depresja:-(..a tak w ogóle to jakaś taka się czuję dzisiaj naplompana:eek::confused2::confused2:..mamy wieczorem wizytę u mojej ginki w szpitalu - ma dyżur, ciekawa jestem, co powie..:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry