reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
dziewczyny za mna tez chodzi ziimne piwo
ale moj m nawet na bezalkoholowe mi nie pozwala
a sam sobie wypije jak ma ochote 

Kasia2015
Fanka BB :)
Vani powiedz małżowi, że to nie w porządku;-), ja też nie jestem za piwem bezalkoholowym typu lech free 0,5%, ale ta bavaria, o której piszą to jest bezprocentowa to może jest wyjście dla Was dziewczyny:-)
a ja mam mega ochotę na ser grzybowy, pomarańcze, milki jogurtowe i sprite w puszce to małż mi czasami kupuje i wpierniczam jabłka tonami, będzie Cydrowa Dziewczynka
a ja mam mega ochotę na ser grzybowy, pomarańcze, milki jogurtowe i sprite w puszce to małż mi czasami kupuje i wpierniczam jabłka tonami, będzie Cydrowa Dziewczynka

A ja dziwnie bo nigdy za alko nie przepadalam i mogłabym nawet przez rok ani grama a teraz to albo ochota na winko albo na piwko z soczkiem... raz nawet malz pił a ją jakoś tak poprosiłam o lyczka i w tej samej chwili się zreflektowalam że nie mogę!
vanilijka
Zostanę mamą :)
Ewka u mnie podobnie przed ciążą wg nie pilam żadnego alkoholu bo nie czulam smaka
a teraz chodzi za mną piwo aj...

U mnie są, wieeeeeeeeecznie zachcianki na ryby! To pewnie dobrze, bo mózg malucha wymaga...ale przeginam, ewidentnie. Kilka tygodni na tapecie był łosoś. Potem makrela. Teraz jemy śledzia! Śledzik z warzywami SEKO powalił mojego malucha i wciągamy od 3 dni
:-)
reklama
Podziel się: