reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja dzisiaj wkońcu robię wymarzoną zupę gulaszową, marzy mi się już od baaardzo dawna. znalazłam jakiś przepis w necie, oby mi wyszła:))

zyrafka - miałam dac przepis na gulaszową,a le nie moge go znaleźć :baffled:

A u mnie dziś kalafiorowa (pyszna wyszła), potem dojadłyśmy z córą arbuza a za chwilę kukurydzę gotowaną - niebo w gębie, mały w brzuchu aż sie obudził :-D

zyrafka - miałam dac przepis na gulaszową,a le nie moge go znaleźć :baffled:

A u mnie dziś kalafiorowa (pyszna wyszła), potem dojadłyśmy z córą arbuza a za chwilę kukurydzę gotowaną - niebo w gębie, mały w brzuchu aż sie obudził :-D

nie sszkodzi znalazłam jakiś w necie i wyszła świetna :)

mmmmmmmmmm gulaszowa:) u mnie ja uwielbiaja, ale ostatnio mam lenia i nie chce m sie jej gotowac:)
My dzis pulpety z kurczaka w sosie koperkowym i fasolka zielona:)
mmm niebo w gebie:) T. zjadl potem lody a ja kilka zelek:)
teraz ogorkowa na jutro zrobilam a jutro wieczor mam nadzieje ze bede sie lososiem z grilla opychala bo znajomi na grila zapraszaja:) ale bosko juz sie doczekac nie moge:)

dzisiaj w planach mam zrobić kopytka , takie a'la kopytka bo z serka homo ;) bardzo pyszne i proste w tworzeniu , jakby któraś potrzebowała przepis , zamieszczę :)
uwielbiam je zjeść z bułką tartą i cukrem , albo śmietaną i cukrem :) pyszotki są :D

większość miala schabowe wczoraj?
bo ja też i nawet moja mama też :D

dzisiaj powinnam zjeść rybę bo postny piątek ale to chyba ciężarnych nie obowiązuje? ale się nie najem rybką u mnie musi byc konkret jakiś hmmmm

reklama
u mnie chcąc nie chcąc będzie postnie (mimo że ciężarne nie obowiązuje) - żyję na wodzie mineralnej no i może suchą bułę uda mi się wepchnąć w siebie co by jej nie zwrócić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry