zyrraffka
Szczęśliwa mama
nie było ptysia tak się zdenerwowałam, że aż kupiłam eklerka, pączka i lody:-d
:-d :-d :-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie było ptysia tak się zdenerwowałam, że aż kupiłam eklerka, pączka i lody:-d

i jeszcze to połączenie smaków ze smalcem .... mmm
) no i myśle czym by tu posmarować chlebek , ale ostatnio w Lidlu kupiłam masło czekoladowe więc chyc
i do tego serek wiejski z sokiem malinowym i cukrem
pyszka 
Kaliope rewelacyjniei jeszcze to połączenie smaków ze smalcem .... mmm
![]()
ja właśnie się zorietowałam że nie mam masła w domu bo zapomniałam wczoraj kupić (wszystko przez ten kocyk) no i myśle czym by tu posmarować chlebek , ale ostatnio w Lidlu kupiłam masło czekoladowe więc chyc
Chlebek jeszcze podgrzałam w tosterze , masełko rozpuściło się - smaukuje torchę jak gofr
i do tego serek wiejski z sokiem malinowym i cukrem
pyszka
![]()

mniam mniam, do tego ostra musztarda i cebulkano i kupiłam wczoraj smalec domowy z ogórasem dziś wciągnę![]()

przez 9 dni przytyłam raptem 300 g więc dziś zaszaleję
Ja zawsze doprawiam na 'oko' bo nie chycę się surowego mięsa, usmażę jednego kotleta i próbuję czy dość doprawione, jak nie to doprawiamDziewczyny chce zrobić mielone na obiad ale zastanawiam sie jak dobrze doprawić bo surowego mięsa nam nie wolno;/
Macie pomysły???![]()