reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja na deser w biedrze kupiłam babkę cytrynową i mimo, że ledwo oddycham tak się objadłam( dawno już takich pyszności nie jadłam:sorry:- skromność za mną przemawia:-D) właśnie gotuje wodę na kawkę i wciągnę babkę i chyba do 20 nie dam rady się podnieść:-D

reklama
co tam babka...ja już dzisiaj właśnie pochłaniam 3 batona i zastanawiam się nad czwartym:szok:Nie wiem co się ze mną dzieje, tylko słodkie bym jadła i nie mogę się oprzeć a przed ciążą słodycze mogły dla mnie nie istnieć....a waga rośnie:szok:

widzę że nie tylko ja mam problem ze słodkim :szok:
zaczyna mnie to również przerażać...
na wagę nie wchodziłam od tygodnia (od wizyty....) chyba jutro na czczo to uczynię ....
mnie trzęsie , codziennie jak nie zjem jakiegoś ciastka (takiego z cukierni) to jest dramat....dzisiaj zjadłam batonika z ziarenkami i czekoladą bananowego , 3 herbatniki oblane czekoladą , pół puddingu 0,5l .... jezus.... a do końca stycznia jak nie do połowy lutego w ogole słodycze mogły dla mnie nie istnieć , za to pizza i takie syfy mogłam pochłaniać codziennie , i nagle to sie zmieniło :szok: może to jakieś przesilenie wiosenne ?? :eek:

mam to samo ze słodyczami ;;/ a przed glukozą trzeba będzie wyluzować z nimi... eh;/

M. zrobił na obiadokolację pyszne pene z sosikiem bakłażanowo-pomidorowym, czosnkiem i ostrą papryczką.. mniaaamiii...

ja sobie zaraz zrobie hamburgera....przecież ile można tego słodkiego wpieprzać (za przeproszeniem :p )

mam to samo ze słodyczami ;;/ a przed glukozą trzeba będzie wyluzować z nimi... eh;/

M. zrobił na obiadokolację pyszne pene z sosikiem bakłażanowo-pomidorowym, czosnkiem i ostrą papryczką.. mniaaamiii...

o kurcze poproszę o przepiś, brzmi fantastycznie :szok::-D

co do słodyczy to mogłam zawsze jeść tonami i teraz też, wcześniej ograniczałam zeby brzuch nie narastał tłuszczem a teraz sobie pozwalam, a co tam, szkoda życia na bycie szczupłą hehe.

Teraz szykuję na kolację sałatkę z brokuła: brokuły, jajka, pomidorki koktajlowe, kukurydza i to zalane sosem czosnkowo koperkowym :))):-):-), niech te brokuły szybciej się gotują bo już z głodu umieram

ja bym się tez wagą za bardzo nie przejmowałam, ale bardziej się przejmuję cukrzycą ciążową i w ogóle wpływem takiej ilości cukru na Malinkę.

oooo żyrafka po takiej sałatce zawesze umieram na różne żołądkowo-jelitowe dolegliwości!!!!

co do przepisu to jest :D:D:D haha prosty:D bo sosik bakłażanowo-pomidorkowy jest ze słoiczka :-D:-D:-D a tak to ostrą papryczkę i czosnek podsmażasz na oliwie, łączysz, dokładasz kluseczki i już ;D

Ann przed glukozą jedz jak zawsze, nie można ograniczać jedzenia i zmieniać diety przed tym badaniem:)

Ja tak samo , dla mnie słodkie mogło nie istnieć !!! A teraz paranoja, moje myśli tylko wokół słodkiego. Dziś zjadłam 4 kulki czekoladowe z orzechem więc nie ma tragedii ale przede mną porcja porządna lodów:D:D:D ale ich nie zaliczam do słodyczy :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry