reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny a mnie wzielo na grilla i jutro ma byc piekna pogoda, wiec jedziemy ekipa nad wode zrobic niam obiadek... pieczone kielbaski, ziemniaczki z maselkiem, szaszlyki i steki... niam niam niam:-D

Grill MNIAM! Już mi się marzy taka kiełbacha z grilla i karkóweczka w marynacie piwnej. Ojej chyba poproszę B. żeby do teściów zadzwonił i zamówił na popołudnie niedzielne grilla. :-) No i ślinotoku dostałam ;-)

grilla powiadacie - ja to bym chyba wszystko wszamała o czym tu piszecie:):)
a tym czasem zostaje mi patelnia i paluszki rybne z ziemniaczkami i sałatą i rzodkieweczką:):)

my jedziemy jutro do sis na urodzinki dzieciowe, to moze się grrilik trafi ;);)

mela1986- to widzę, że menu mamy bardzo zbliżone:-) zastanawiałam się tylko nad surówka, rzodkiewkowa to dobry pomysł:-D

U Nas dziś nalesniki z twarogiem:)

EDIT Dziewczyny a która to podała kiedyś jakiś przepis na naleśniki żeby nie pękały? Bo mi zawsze sie twarde robią i pękają? Że jogurt czy kefir ktoś dodawał? MOgłabym prosić o ten przepis na zachciankach?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja robiłam z kefirem. 400 g kefiru, ok 2 szkl wody mineralnej gazowanej 2 jajka, szczypta soli, 1- 1,5 szklanki mąki (dosypywać w razie potrzeby; ja mieszam białą mąkę z pełnoziarnistą, albo w ogóle ciemną mąkę daję, zależy jak mi się chce). Mozesz do ciasta dolać łyżkę, dwie oleju jeśli smażysz na teflonie. Dodaję też do ciasta na słodko trochę gałki muszkatołowej i się takie bardziej wyraziste robią :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry