reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki w czasie ciaży

a propo zgagi jak chodziłam z córką i miałam zgagę to mówili ze dziecku rosną włosy i to bardzo dużo ale okazało się że natallia urodzila się praktycznie bez włosów i do tej pory ma ich bardzo mało a teraz nie mam wogóle zgagi więc się zastanawiam ile teraz dziecko będzie miało włoskow :-):-p

no mnie tez tak mówili ale Jasiek miał spora włosów i do tej pory ma ich bardzo duzo

reklama
Aktualnie to bym lody zielonej budki wcięła z sosem karmelowym... i chrupkami ryżowymi... aż się zaśliniłam...

czy ta chętka na kebab spowodowana jest moim wczorajszym kebebowym obżarstwem??

a ja wcinam białą milkę. mam jeszcze jedną w zapasie. któraś reflektuje??

Dokładnie Karolinko:-p

Powinnam wręcz Tobie podziękować za te chwile przyjemności, które dziś przeżyłam dzięki tobie :-D

A ja wcinam teraz gumy rozpuszczalne, Mamba;-)
Pyszności. Też mam ciągły apetyt na słodkie...

:-DKarolinusia super musi być ta sałatka co pisałaś , jutro sobie taką zrobie. :tak:Ja mam ostatnio chęci na lody , żelki i miód,mmmmmmmmm bez ograniczeń , pyszności:-D:tak:

W mojej diecie też dominują słodycze, pochłaniam niemałe ilości aż mi koleżanka nie dowierza, że daje tak radę :-D czekolada w każdej postaci, pierniczki, "lidlowe knopersy" no i oczywiście lody :-) ostatnio własnie Zieloną

a propo zgagi jak chodziłam z córką i miałam zgagę to mówili ze dziecku rosną włosy i to bardzo dużo

Słyszałam to wczoraj i tak sie śmiałam, że moja Kluska ma już chyba czuprynkę do pasa :-D;-)

:-DKarolinusia super musi być ta sałatka co pisałaś , jutro sobie taką zrobie. :tak:Ja mam ostatnio chęci na lody , żelki i miód,mmmmmmmmm bez ograniczeń , pyszności:-D:tak:

Sałatka jest super!!!!!!!!!! 10 min roboty a wyżera!!!!!!!!! mniam mniam tylko tuńczyka nie w oleju a w sosie własnym, bo z majonezem olej-może być za ciężka, nie żałuj kukurydzy i czerwonej papryki, cebuli to wg uznania a majonezu całą masę.... dowal pół torebki ryżu sól i pieprz i się delektuj tak po pół godzinie bo musi się "przegryźć"

Boozqowa.........mogę czymś jeszcze służyć??? hahahahahahaha:-)

Arlena to moja córa będzie łysa...bo ja nie wiem co to zgaga!!!!!

reklama
Do góry