reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zachcianki w czasie ciaży

reklama
I doczekałam się chałwy :-D Dziewczyny, dawno nie miałam takiego ciśnienia na coś do zjedzenia.. Myślałam, że się rozryczę ze szczęścia, kiedy ją dostałam.. :-D :-D :-D

ale mam ochotę na sernik ,chyba czas na podwieczorek:-D

Wysyłam Ci cały półmisek który mi się kisi w lodówce od niedzieli:happy::eek::happy::eek:.

Nie mogę patrzeć na słodycze.

Ale pojechałam wczoraj z moim pięknym na otwarcie nowej siedziby Straży Pożarnej. Miał jechać sam, ale jak się dowiedziałam że ma być grochówka, no to nie było szans żebym została w domu!
Wtryndoliłam 3 talerze rewelacyjnej grochówki:-), poprawiłam jakimś ciastem drożdżowym:tak: i dzisiaj jeszcze nie byłam w stanie niczego zjeść.

Gorzej gdybym po tej grochówie wylądowała na porodówce:cool2:. Nie zazdroszę położonym.

no ja tez o dwczoraj na słodkie nie moge- teraz wypiłam kawe mlekiem i znów mi niedobrze:eek::eek::eek: i nbie iwem czy przed snem nie bedzie znów akcja porcelanka:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: mam nadzieje ze jutro nie bede sie znow tak strasznie czuła:no::-:)-:)-(

reklama
Do góry