reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

mmmmniammmm..ale mi Calo narobiłas ochoty na fete..i do tego z pomidorkiem ! o jacie!!!! Umieram ratuunku!!! JA CHCĘ SER FETA!

reklama
Ojoj dopisuje sie do fety ale w mojej fantazji jest ze szpinakiem i (Rusałko nie czytaj) dużą ilością czosnku.!!!!!!!!!!! Ja znowu nie moge patrzeć na fasolkę szparagowa ale żółtą zielona mi wchodzi i brokuły blee!
Natomiast wczoraj obślinilam się na widok puszki czerwonej fasoli która cała zniknęła w moim brzuszysku.

feta ze szpinakiem?ciekawe polaczenie ;D
uwielbiam fete i rozne slone sery niam, niam
ostatnio tez namietnie jem salatke z cykorii, pomidorow i cebuli, wciska sie do tego cytryne i dolewa oliwy z feta MNIAAAAAAM, MNIAAAM!!!
albo seler naciowy z feta....do wszystkiego bym ja mogla dodawac hihi

ale NAJBARDZIEJ chodzi mi po glowie (od pewnego czasu juz !!!) placek drozdzowy mojej mamy ze sliwkami i kruszonka......i NIC nie moge poradzic bo nie mam piekarnika :mad:
moze mama w paczce mi wysle ::) ;)

A ja wczoraj zrobiłam pół kilo ruccoli z sosikiem z oliwy z oliwek, soku z cytryny i odrobiną soli i cukru - mniam!! A na fetę też mi smaka narobiłyście - z papryczką, cebulką dumką, pomidorkiem i ogórkiem - lecę po pracy do sklepu :)

Ha, ha z ta feta to wszystkie cos mamy. Ja podskubuje na zmiane z serkiem kozim z pieprzem bo obydwa zawsze mamy w domu (maz fanatyk salatki greckiej a wiec fety i pomdorow a ja wszelkich kozich serow) ;D
A swoja droga to ostatnio za przeproszeniem geba mi sie nie zamyka i to nie przez rozmownosc ale przez to ze ciagle cos podskubuje i podciagam... Jak tak dalej pojdzie to beda musieli na porodowce dwa lozka zestawiac :mad:

Ja fete tez uwielbiam...i nalesniki ze szpinakiem i feta..
Dzisiaj jadlam nalesniczki z serem i rodzynkami posmarowane zurawina i smietana. na sniadanko..pychota:))Mamunia mi zrobila:)))Mniam!

Aniu76 ale mi zrobilaś smaka na naleśniki,będę musiała poczekać do jutra bo dzisiaj już sobie nie zrobię. Po co ja to czytałam? Teraz nie zasnę :p .

a ja własnie wcinam - kanapeczkę:)- chlebek razowy - z masełkiem- olivio - i SEREM FETA :laugh: :laugh: :laugh:!!! z ketchupem ;D

a ja ostatniop szaleję na punkcie miodu.....rano miodek...wioeczorkiem miodek.....mniam mniam chyba rośnie we mnie mały misiaczek...

reklama
A ja jutro idę na to wstrętne badanie z glukozą i mam strasznego dołka :(. Miałam isc w piątek, ale jutro tłusty czwartek, a ja zamierzam zjeść conajmniej 10 pączków, a myślę że po takiej ilości słodyczy cukier i bez glukozy murowany. Więc postanowione : badanko jutro a potem zaraz pędem po pączusie i ........ do ATAKU!!!!! A swoją drogą to słyszałam, że dodanie cytrynki do tego specyfiku czasem fałszuje wyniki i już sama głupia jestem, bo nie wiem co robić ??????? szczerze mówiąc to właśnie na nia bardzo liczyłam :( :( :(

Do góry