reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

A ja zjadłam wczoraj tylko 2 mogłabym więcej ale mężuś tylko tyle nam kupił :(
Pączki były co prawda z piekarni ale świeżutkie i jeszcze cieplutkie tylko szkoda że tak mało. Gdybym miała więcej to bym was pobiła, bo lubimy słodkie ;D. Widocznie mężuś nie chciał żebym wyglądała jak pączuś.

reklama
a dzis na śniadanko były - nalesniki z serem białym i brzoskwiniami :) a do picia mleczko waniliowe (i obowiazkowo kawusia - pół na pół z mlekiem ::) pychotka!

My już po soczku grejpfrutowym, kawce z mlekiem i przysmaku ryżowym- truskawkowym :)- a teraz jedziemy na uczelnię!:)- TYmczasem!!!!

A ja po sniadanku - zrobilam pyszna salatke grecka a zaraz bedzie jogurcik a potem pulpeciki w sosie pomidorowym na obiadek - juz dawno mialam na nie ochote:) mniam, mniam....

A my dziś mamy pomidorówke i pieczoną pangę z buraczkami. mniam mniam

Rusałko ale z ciebie ranny ptaszek ;D jestem pod wrażeniem ;D ;D ;D

co to jest panga?
moj maz robi wlasnie rybke, a do tego bedzie salatka z cukinii, pomidorow i fety :D
tez podziwiam pory, o jakich wstaje Rusalka, respect normalnie :D

mi zachcianki minely....mialam przez pierwsze trzy miesiace kiedy mdlilo mnie od wiekszosci pokarmow.
ale za to od jakiegos tygodnia dostalam wilczego apetytu! jem sniadanko i niedlugo potem czuje, ze mam pusty zoladek i mnie ssie!!!!chyba niedlugo zaczne wstawac w nocy do lodowki jak lunatyk ;)

Pang to taka pyszniutka biała rybka bez ości. mniam mniam ;D ;D ;D ;D ;D do tego pomidorek i mozzarelka i do pieca ;D ;D ;D ;D

to jeszcze cos Wam opowiem :)- często budzę sie w nocy ..:)- np z soboty na niedzielę własnie :)- i w ogóle spać mi się nie chciało, jak obudziałm się o 3 :)- lezałam..i nudziłam sie :)- przysnęłam gdzieś ok 5.30 i o 6 - pobudka :)..
Zawsze yak miałam :)- mi jak Napoleonowi wystarczą 4 godziny snu:) Męza to początkowo przerazalo- bo on straaszny śpioch:)- no, ale teraz :)..po 7 wspólnych latach - przyzwyczaił sie;)

Wracając do wątku - Wczoraj na obiadek zrobiłam leczo :)- ale zjadłam go tyle- co gotując- czyli - podjadłam..- gdy było gotowe -było pyszniutkie- mąż zajadal sie z dokładkami ::)..no, ale moja Klaudys wolala lody waniliowe z bakaliami :)- i to bylo u mnie obiadkiem..a potem kolacją :)- i popiłam to sokiem grejpfruitowym..no i dziewczęta - do wczoraj nie wiedziałam co to zgaga!!!! Słowo- w zyciu jej nie miałam! - ale juz wiem - piekło..paliło..a fuj!- to ponoć oznacza, ze - KLAUDYS ROSNA WŁOSY:)!

oj a u mnie po jedzeniu pojawiły się gazy- chyba jelitowe- w każdym razie nie miałam tego przed ciążą- na poczatku były to sporadyczne przypadki a teraz to w zasadzie dziennie wieczorem:(( katastrofa, w środę muszę porozmawiać o tym z lekarzem, bo nie wiem czy to nie poczatek nadwrażliwości jelita- czy tylko spowodowane ciążą- w każdym razie jest to okropne, nie samo odbijanie się ale ból, który się czuje, ochydaaaaa

Ale zrobiłaś mi smaka na lodyyyyyyyyyyy, o dziwo na bakalie też, chociaż nie lubiałam ich przed ciążą- będe musiała popędzić do sklepu.......

reklama
A ja dzisiaj zamarzyłam sobie młode ziemniaczki ze skwarkami z boczku i kefirkiem..... No i właśnie je pochłonełam:))) Znalazłam młode ziemniaki w Carrefour i nie mogłam się oprzeć...... :D :laugh: Narazie nie licze kalorii.......

Do góry