reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Ja tez lody jadlam w niedziele..obejrzalam jakis program o Sycylii i tam pokazywali mnostwo lodow
Jedza je sobie w bulce maslanej...i tak mi sie zachcialo ze sobie nalozylam.
w domciu sa zawsze moje ukochane Grycana:)))mniam..smeitankowe lubie, waniliowe, owoce lesne, truskawkowe....mniam...mniam..
A teraz wrabalam jagodzianke - ale pychotka!!!
I soczek ananasowy.....

reklama
Jej ..nie pamiętałabym o tych lodach..ale weszłam tu..przeczytałam..i migiem do lodówki :laugh: Lodów waniliowych z bakaliamii ..cd :) ;D

A ja przez nasze tłustoczwartkowe zakłady meczę pączki. Nakupiłam cały worek, a że siły w jedzeniu nie te musiałam wszystkie zamrozić, i teraz codziennie do mikrofalówki i mam cieplutkiego jak z piekarni. A d.... rośnie i niech rośnie od tego jest ;D ;D ;D

Ja dzisiaj wylądowałam na lodach z polewą czekoladową w MC Donaldzie- była to jedyna możliwość w ciagu dnia- między urzędami, które dzisiaj musieliśmy zaliczyc, aby dokonać formalności z samochodem--- eh a jakie kolejki- w pewnym momencie miałam ochotę płaszczyk rozpiąć.........., ale usiadłam spokojnie i czekałam na mężusia. A lody i tak były pyszniutkie:)))

Ja cos patrze, ze te nasze zachcianki jakosc hurtowo wystepuja bo ja podczas ostatnich zakupow tez zakupilam sobie wiaderko mrozonego jogurtu i lodow bakaliowych. chcialam zdrowo i jogurt byl dla mnie a lody dla meza ale skonczylo sie na tym, ze obydwoje podciagamy lody przy czym ja nawet wiecej ::)
A wczoraj pieklam faworki by choc troche poczuc koniec karnawalu...

Umieram z bólu po wszelkich produktach z ziarnami :( Uwielbiam chleb żytni najlepiej taki ciemniutki wieloziarnisty no i te jogurty jogobella truskawkowe z ziarnami. Cóż z tego jeśli z brzucha 6mc robi mi się 9 mc i bardzo cierpię a mały rzuca się jakbym jakąś truciznę zjadła. Nie toleruję też mleka a dzieciątko to chyba już zaznacza niechęć do produktów od krówki bo skacze jak szalony po zjedzeniu przeze mnie sera białego.
Wczoraj na przykład zjadłam pizze, coś jest w tym cieście co mi szkodzi bo myślałam że mi skóra na brzuchu pęknie tak mnie wydęło. Może to być jedynie mąka pszenna bo chleba białego też nie mogę ...oj biedna ja ::)

Ale uwielbiam śledziki i wszystko co kwaśne, potwierdził się przesąd - jeśli mama zajada się kwaśnym to będzie na pewno chłopak! ;D

Pozdrawiam!

Aska takie objawy jak obisujesz bol brzucha i wzdety brzuch to objawy nietolerancji glutenu w zbozach. Radze sie przebadac na przeciwciala. U mnie nietolerancja glutenu wrocila w ciazy o czym pisalam tu dziewczynom.

Dziewczyny nie wiem co ze mna jest, ale dzisiaj cukier zamiast do cukerniczki wsypalam do kawy i pije teraz kawe z jakimis 5 lyzeczkami cukru ;D

reklama
Dzięki Calo, to chyba strzał w 10. Nawet mama mówi żeby kupić mąke bezglutenową ale nie wiem czy takie istnieją ?? Jak mieszkałam w Anglii to jadłam produkty niemodyfikowane genetycznie i wybierałam bezglutenowe a piłam jeśli musiałam mleko sojowe lub ryżowe. Czułam sie fantastycznie!
A jaki to ma wpływ na dzidziusia, czy jest jakaś zależność między moimi uczuleniami pokarmowymi a jego stanem zdrowia teraz i po przyjsciu na świat???
Przypomniałam sobie właśnie że bez problemu jem chleb graham na przykład ;)

Do góry