;D czy macie juz dziewczyny jakies specjalne zachcianki?caly dzien za wami chodzi jakas potrawa?niby mowi sie ze jak na slodkie ciagnie to dziewczynka a jak kwasne to chlopak :laugh:mnie przy poprzednich ciazach rzeczywiscie ciaglo cayl czas na slodkie,ale czasem lubilam zjesc cos kwasnego
wczoraj mi przyszla ochota na kapuste kiszona,poszlam do sklepu specjalnie po ta kapuste,w domu dalam sobie ja do miseczki i tak podjadalam,potem poszlam moja mala Jessice kapac i zostawilam miseczke z kapusta przed komputerem,gdzie pod moja nieobecnosc siadla moja starsza pociecha Natalia,gdy juz polozylam Jessi spac,siadlam sobie wygodnie przy komputerze patrze a moja miseczka pusta :
moje zdolne dziecko stwierdzilo ze to stare bo smierdzialo i wyrzucila mi do ubikacji cala moja kapuste :
a dzis niedziela sklepy pozamykane i do jutra musze z ta moja zachcianka czekac bo ochota na kapuste jeszcze mi nie przeszla :laugh:
reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
no to Natalka o Ciebie dba, zebys sie zdrowo odzywiala
a nie smierdzaca kapusta
u mnie to roznie, narazie mi przeszlo z zachciankami, bo zno mdlosci mnie mecza, ale ostatnio mialam ochote na zupe grzybowa, ktorej normalnie nie lubie i niegdy nie jadam. no i sobie ja zrobilam, calkiem dobra wyszla
u mnie to roznie, narazie mi przeszlo z zachciankami, bo zno mdlosci mnie mecza, ale ostatnio mialam ochote na zupe grzybowa, ktorej normalnie nie lubie i niegdy nie jadam. no i sobie ja zrobilam, calkiem dobra wyszla
oj uwarzaj na grzybki
ja w mojej pierwszej ciazy tez mialam taka ochote na jajecznice z grzybami,tak sie tym objadlam(bylam w 6 mies ciazy)ze w nocy myslalm ze umre tak mnie zoladek bolal
grzybki sa ciezkostrawne...no ale wazne ze sie zaspokoilo wtedy zachcianke 
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
oo tak, swieta, na stole same pysznosci
)i cala rodzinka dookola
ta swiateczna atmosfera..ale mi juz tego brakuje, w ciagu roku wszyscy zabiegani, zalatwiaja swoje sprawy, a na swieta tak jakos inaczej, rodzinnie, przyjemnei
ja to moglabym tak caly czas, takie ze mnie stworzonko rodzinne
reklama
Podziel się: