reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zachcianki

Zaraz moj kochany przyjdzie z pracy wiec teraz ja musze cos dla niego do jedzonka zrobic!!!

reklama
Ja ostatnio zrobiłam taki,z truskawkami i galaretką i biszkoptami pod spodem :p PYCHA!!!!!!!!!
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej! ;)
Po tym co napisała Jagusia o lodach to sobie przypomniałam o orzechowych,Zielonej Budki,ktore mam w zamrażalniku :) idę wtrącić!
Wiolu,mam pytanko: czy jak zasadzę w tym tygodniu warzywa typu pomidory,ogórki to nie będzie za późno?????Bo mój Darek nie miał czasu,żeby przygotować ziemię pod ogródek warzywny... ::)

OlaPiotrowska pisze:
Elpis, jak lazania z krakersów? Nie jadłam takiej! ;)

smazysz mielone z przyprawami wg uznania, na koniec wymieszasz z ketchupem, na blaszce ukladasz spod z krakersow, na to polowe miesa, starty ser, warstwa krakersow, reszta miesa, ser, krakersy, ser i pomidory i zapiekasz dopoki ser sie nie rozpusci. Pychotka!

OLU oczywiście że można ,moja mama siała ogórki 2 dni temu a ja tydzień temu i już wyskoczyły.

A pomidorki i tak pewnie kupujecie sadzonki gotowe to w sam raz ,teraz jest cieplutko a do tego pada ciągle deszcz i to jest raj dla roślin

Wilu,dzięki :) tak sobie pomyślałam że jeszcze noce ostatnio zimne były,to pomidorki by zmarzły...aż mi ślinka cieknie na myśl o takim soczystym,malinowym... :p :)

A u mnie nadal tylko : jablka i M&M's orzechowe .
Nic wiecej mnie nie rusza .

Ale za to odkrylam ,ze zgage mam nawet po samej wodzie . :mad:

reklama
Masz rację ,najlepsze pomidorki są z własnego ogródka ,sklepowe nigdy im nie dorównają .U mnie zachcianki chyba przeszły na moje dzieci ,ciągle jadłyby sałate w różnej postaci

Do góry