Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ARBUZIKA JADŁAM WCZORAJ POZA TYM DZIEWCZYNY NAROBIŁY MI OCHOTE NA NEKTARYNKI A MOJ MARCIN JUZ ICH NIE DOSTAŁ W KAUFLANDZIE ZWARJUJE A ON PRZY MNIE NIE WIEM CO SIE DZIEJE TAK TO NIE MIAŁAM OCHOTY NA NIC ANI ZADNYCH ZACHCIANEK ALE TE NEKTARYNKI NIE WYTRZYMAM
Ja dzis robiłam obiadokolację z 2 dań,bo jedno dla mojego męża na diecie czyli dla niego gulasz z piersi kurczaka z pieczarkami i sosem pomidorowym a dla reszty spaghetti z mięskiem mielonym.Sama jadłam to drugie ale z makaronem świderkami bo w ciąży makaron spaghetti mi nie podchodzi
Ja dziś rano wstałam i kazałam mężusiowi kupić paluszki skawińskie .Atakto raczej już nie mam jakiś zachcianek ,czekam na truskaweczki ale z ogródka ,żadnych innych :laugh: :laugh:
Ja juz sie doczekalam na truskawki.(sklepowe oczywiscie)..ale ceny sa tu przerazające......ostatnio za 250dkg tej przyjemnosci zaplacilam 3,5 e.....to ok 13 zl....a jedzenia bylo tylko na smaczek...nawet nie mozna sie bylo nacieszyc smakiem!!