reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki...

mam męża, który czyta mi w myślach :) poszedł po zakupy i wrócił z pudełkiem lodów waniliowych choć ani słowem nie napomknęłam, że mam ochotę :) ja chyba kocham tego faceta 8)

reklama
Leyna, nawet mi nie mow, ze masz lody waniliowe!! :) Ja nieubrana, za oknem deszcz, Moj na uczelni, a rodzicom raczej nie bedzie chcialo sie wyjsc do sklepu spelnic mojej zachcianki ;)

A ja właśnie zjadłam przed chwilą całą dużą pizzę (sama :o) pt. capriciosa, z takiej super pizzerii, w której mają włoski piec do pieczenia, opalany węglem, i pizza smakuje jak we Włoszech (byłam, jadłam i prawie nie ma różnicy w smaku, zapachu i wyglądzie ;)). Teraz aż ledwo siedzę przy kompie, a dzidzia mi w brzuchu szaleje :D Pewnie będzie pizza-lover po mamusi ;)

Oj picuszke - jak mowimy z moja siostra - to uwielbiam - chociaz na poczatku ciazy mnie mdlilo na jej widok :) Wlasnie na jutro sie umowilam z kolezanka, hihi.
Ja rano na sniadanie zjadlam pol puszki ananasow i 2 frankfuterki z musztarda, hehe. Kapitalny zestaw ;)

Siedze w pracy i juz nie moge sie doczekac, bo o 16 umowilam sie z kolezanka na ogromna pizze :) 50cm srednicy i taka pysznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) A jak narazie to obzarlam sie takimi "jajkami" marcepanowymi w czekoladzie i jest mi strasznie niedobrze... :)

ja już nie jem,przytyłam 6,5 kilo!!!!!!!! ;D ::) ;D
o jezu ale loda to bym zjadła,te hormony mnie wykończą jak tak dalej pójdzie to będzę spać na podłodze bo sie łozko pod takim "wielorybem" zarwie :laugh:

reklama
Czym wy sie przejmujecie dziewczyny, w ciazy jestesmy, musimy tyc :D

Ja wczoraj na obiadek jadlam pulpety z ziemniaczkami i surowke z buraczkow i przegryzalam kasztankami paczkowymi unurzanymi w lukrze :D Zestaw - rewelacja ;D

Do góry