• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachcianki...

Mam znowu przez Was ochote na 'picuszke', haha. Chyba tez sobie zrobie, ale to po swietach - zawsze robie cala taka prostokatna blache. A zaraz po pracy ide do sklepu, bo chce sobie zrobic pychotkowa salatke selerowa (nie lubie seleru, ale w tej salatce smakuje przepysznie) :) No i kojarzy mi sie z poczeciem naszego bejbika, bo jedlismy sobie na 'poandrzejkowego' kacyka w niedziele, no i po - zmajstrowalismy maluszka - moja ciotka sie smiala, ze w koncu seler wzmaga potencje ;)

reklama
Dziewczynki, macie moze przepis na jakies szybkie ciasto (albo ciastka, slodkie buleczki itp.)) nie wymagajace duzego nakladu pracy i umiejetnosci? ;) Bo ja do ciast mam lewe rece, ale mam niesamowita ochote na cos slodkiego.

Colera, a ja jakoś zachcianek nie mam. Co nie przeszkadza mi w jedzeniu WSZYSTKIEGO!
a efekty juz widac b jestem strasznym łakomczuchem i za słodkie potrafie zabić ;) a teraz moge to zwalić na barki zachcianek ;)

Mam do was pytanko..czy myslicie ze moge zjesc troche fasolki po bretońsku bo tesciowa mi przyniosła cały garnek ale mowiła zebym lepiej sobie odpusciła a tak mnie korci zeby troszke zjesc... ;)

A dlaczego miałabyś nie zjeść? Jeśli teściowa obawia sie, że możesz mieć wzdęcie, to napij sie po zjedzeniu herbatki z rumianku. Ja jem fasolkę po bretońsku (dodaję majeranku, bo eliminuje "gazy" ;)), bo gin mi zalecił spożywanie roślin strączkowych w diecie "żelazowej". Ważne tylko, żeby tłusta ta fasolka nie była, bo watrobę obciąży. Ja bym się nie zastanawiała, tylko konsumowała :) Smacznego!!!

Jak już pisałam niemam zachcianek, jem wszystko co mi wpadnie w ręce ::) a u mam to już czste szaleństwo, ona wie kiedy przyjezdzamy więc nakupuje i podtyka później córci a ja wchłaniam ;D
nie mogę się oprzeć słodyczom, dzieńbez batonikanie niemożliwy, nierealny!
musze znaleźć sposób na moje łakomstwo bo inaczej w nawet w xxxxxl się nie zmieszcze :-[
macie jakieś sposoby ???

Niestety nie, sama ostatnio mam poped na batoniki i inne takie... Hehe, moj maz w Ustce, zaraz mu napisze smsa zeby kupil mi ze dwa batoniki...

No i po co, Mada, o tych batonikach mowilas!!!

reklama
bosze... a wiecie co ja dziś zrobiłam? Zasadniczo nie wolno mi jeść słodkiego, przez ten wysoki poziom cukru... a ja dziś normalnie nie wytrzymałam, bo oczywiście ostatnio mam ochotę tylko na słodkie. Zdesperowana kupiłam 10 dkg ptasiego mleczka waniliowego, 10 dkg galaretki w czekoladzie i wszystko to wrąbałam od razu :( Teraz czuję do siebie małą odrazę >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry