reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki

reklama
A ja dzisiaj miałam straszną ochotę na kalafiora z bułką tartą .... i zjadłam pycha ;D

A ja wiedzialam ze zapomne cos kupic w sklepie :( ... mleka zapomnialam :( ... nie dosc ze pije go hektolitrami to jeszcze budyniu mi sie zachcialo :( .. eHh ... chyba sie jeszcze raz ubiore i wyskocze po mleczko ;)

Kalafior .. yhym ... yhym .. loja ... smaka mi narobilas ::) :)

No i spelniam wlasnie swoja zachcianke :) ... okropnie mi sie zachcialo ciasta " Kopiec kreta" ::) .. wlasnie sie piecze ;D .... przy okazji kupilam sobie nowy mikser, przypomnialam sobei ze mi sie na swieta spalil ;) ... mucios ... ale pojem ;D

Hej Monisiu smacznego :laugh: język mam do pasa :p chyba jutro pobiegnę do sklepiku ;)

witam, ja jestem dzisiaj juz tak nażarta, że nic mnie już chyba nie skusi - jadłam przepyszny torcik u mojej mamy, a na obiad makaron z sosem serowym i do tego posypanym prażonym ziarnem słonecznika - pycha!!

reklama
Też bym zjadła tego kopca, choć nawet nie wiem powiem szczerze jak on smakuje. Mysle ze musi być pycha i tez juz mam ślinotok.
Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i chciałam kupic te nieszczęsne ogórki małosolne, które chodzą za mną od kilku dni, a Pani mi mówi że już się skończyły :(
Powinni mieć jakąś specjalną pulę dla ciężarnych, a nie sprzedają wszystko wszystkim jak leci !!!

Kupiłam za to brzoskwinie, bo też stwierdziłam że mam na nie ochotę, ale niestety okazały się kwasne i niezbyt smaczne.

Nieudane miałam dzisiaj zakupy, oj nieudane ...

Do góry