reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
A ja wiedzialam ze zapomne cos kupic w sklepie
... mleka zapomnialam
... nie dosc ze pije go hektolitrami to jeszcze budyniu mi sie zachcialo
.. eHh ... chyba sie jeszcze raz ubiore i wyskocze po mleczko 
Kalafior .. yhym ... yhym .. loja ... smaka mi narobilas :

Kalafior .. yhym ... yhym .. loja ... smaka mi narobilas :
Moniqa
i moje dwie połówki :)
No i spelniam wlasnie swoja zachcianke
... okropnie mi sie zachcialo ciasta " Kopiec kreta" :
.. wlasnie sie piecze ;D .... przy okazji kupilam sobie nowy mikser, przypomnialam sobei ze mi sie na swieta spalil
... mucios ... ale pojem ;D
witam, ja jestem dzisiaj juz tak nażarta, że nic mnie już chyba nie skusi - jadłam przepyszny torcik u mojej mamy, a na obiad makaron z sosem serowym i do tego posypanym prażonym ziarnem słonecznika - pycha!!
reklama
Też bym zjadła tego kopca, choć nawet nie wiem powiem szczerze jak on smakuje. Mysle ze musi być pycha i tez juz mam ślinotok.
Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i chciałam kupic te nieszczęsne ogórki małosolne, które chodzą za mną od kilku dni, a Pani mi mówi że już się skończyły
Powinni mieć jakąś specjalną pulę dla ciężarnych, a nie sprzedają wszystko wszystkim jak leci !!!
Kupiłam za to brzoskwinie, bo też stwierdziłam że mam na nie ochotę, ale niestety okazały się kwasne i niezbyt smaczne.
Nieudane miałam dzisiaj zakupy, oj nieudane ...
Ja dzisiaj pojechałam na zakupy i chciałam kupic te nieszczęsne ogórki małosolne, które chodzą za mną od kilku dni, a Pani mi mówi że już się skończyły
Powinni mieć jakąś specjalną pulę dla ciężarnych, a nie sprzedają wszystko wszystkim jak leci !!!
Kupiłam za to brzoskwinie, bo też stwierdziłam że mam na nie ochotę, ale niestety okazały się kwasne i niezbyt smaczne.
Nieudane miałam dzisiaj zakupy, oj nieudane ...
Podziel się: