• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

Amerie ja od jakiegoś czasu też tak mam,nic mi nie smakuje i na nic nie mam "smaka".
Właściwie to jem tylko jak muszę,czyli wtedy kiedy głód powoduje mdłości :(
Chociaż w moim przypadku może to i dobrze bo z moją wagą :/ nie powinnam za dużo przybrać.

reklama
A ja wczoraj kupiłam fasolkę szparagową :-D pojawiła się pierwszy dzień w budce w której robię zakupy owocowo-warzywne :-) cena koszmarna -> 35zł/kg, ale nie mogłam sobie odmówić.
Więc wczoraj na obiadek była fasolka, sałatka z pomidorków i jajko sadzone...mniam...uwielbiam takie obiadki.

Zrobiłam też wczoraj na dzisiaj zupę koperkową :-)

U mnie dzisiaj na obiad zupa pomodorowa i łosoś z cytrynką :)))) Już mi ślinka cieknie jak o tym pomyśle ;) A wczoraj tak mnie naszło na arbuza że aż się nie przyznam ile pochłonełam :D W nocy to siku byłam chyba z 8-10 razy hehe :D:D:D

a ja wkoncu kupilam ładnego arbuza tyle sie o nim od was nasluchałam ale albo nie bylo albo koszmarnie drogi jak dla mnie albo brzydki jak noc. Zaraz sie do niego zabieram :)

mama2010 musiałaś przypomnieć o czereśniach ?!? :-D
Ja już kupiłam pyszne brzoskwinki...od wczoraj zjadłam cały pojemnik. Nie wiem czy mnie od tego brzuch nie boli.

Mnie tak ciagnie do owocow ze szok, juz tak mi teskno jak warzywniaki beda pelne slodziutkich nekarynek, czeresni i tych wszystkich pysznych, soczystych owocow....kiedy to bedzie???? :)))
Mysza sama nie moge sie meczyc :)))

reklama
Jejciu przestańcie juz o tych owocach!!! :D Chyba mnie tu skręci! Ja wyplądrowałam wszystko co miałam zostały jeszcze dwie gruszki i lece je zjeść bo się własną śliną uduszę hehe :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry