Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wtedy myslalam ze sie ze wstydu spale jak prezent otworzylam ale hmm przydal sie jak pracowal w delegacji ;-) mysle ze jesli facet sie boi mozna mu pokazac zabawke
i sie sam wezmie za siebie mglaczek ty to masz dobrze mi to wogole sex zbrzydl w 100% nie mam checi nawet jak moj facet wczoraj sposobem probowal i film wlaczyl wiadomo jaki to ucieklam obrzydza mi wszystko
mglaczek ja mam taka ciaze,ze nawet nie mysle o wysilku dzis bylam na spacerze z moim facetem i co jak wrrocilam bol biodra straszny i do tego temperatura brak apetytu i spuchniety caly prawy bok z biodrem jestem tym zalamana boje sie ze do szpitala trafie :-(a co do sexu jeszcze polecam kremy pobudzajace przed ciaza testowalismy diurexa i nawet konia by pobudzil;-)pozdrawiam was goraco i trzymajcie kciuki moze przejdzie mi bol bo jak nie to w srode u poloznej czeka mnie dluga wizyta i pewnie badania w innym szpitalu:-(