reklama

Zachciewajki :)

reklama
Lasotka a jak myślisz? Wrócisz do palenia? Jak to czujesz? Bo ja nie wiem. Napewno chcę karmic piersią przez pierwsze pól roczku, jak Bozia pozwoli, no i zobaczymy jak to bedzie. Czy będę jeszcze o tym myślała :eek:

hm, pytanie, jak znaleźć odpowiedź na nie?
Oby nie, ale zarzekać się nie bedę.
Ja rownież planuje karmić ok pół roku, ale czy wyjdzie, czy się przedluży.. Ciężko stwierdzić. Mam nadzieje, że sie na dobre oduzależnię i za rok nie będe miała takich dylematów :)

eve19 a prosze Cię bardzo, ja tego linka dałam do ulubionych he he

Lasotka ja również mam nadzieję , ze jak przestanę karmic to takich dylemattów i zachcianek nie będę miala. Chociarz jak rzucałam palenie i jakiś czad potem, jak miałam trudne momenty to mówiłam sobie : zapalę sobie za rok :-). Durna baba ze mnie, co? Taką nadzieją sobie żyłam :-D

Eve.. nie chce pouczac, ale to bardzo nieodpowiedzialne ze palisz.. nie daj Boze jak bedzie Ci potem dziecko chorowalo ciekawe do kogo bedziesz miala pretensje..

wiem o tym aniu ale tu w uk jest taka nerwowka i wogole w tym miscie gdzie jestem wszystko z 2miast i jeszcze zmartwien duzo bo to mysle o mamie(jest ciezko chora na nerwice zoladka)i boje sie ,ze osieroci brata a teraz przez te zmiany cisnienia i wogole to bardzo zle z nia bylo i sie martwie ogolnie o nia bo jak by cos sie stalo to tylko ja jestem i bede musiala do polski wracac:-(ale jak na razie jestem na dobrej drodze jak bede tyle na forum siedziala to zuce palenie tylko co dzien bede pisala jak sie czuje zeby nie bylo;-)ale ogolnie tu w uk jest duzo ciezej bez rodziny itd.ale dzis naszlo mnie na miasko i skonczyl sie moj wegetarianizm zjadlam takie mniamniusie piersi z kurczaczka normalnie mmm rozplywaly sie w ustach:-D

anbar w takich sytulacjach kryzysowych jak mam zachciewajki to mojego marcina blagam zeby cos upichcil z meskiej reki lepiej zawsze mi smakuje a na nalesniki to z serem mi checi na robilyscie:happy2:ale to jutro po zakupach

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry