reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachciewajki :)

moj ma wilczy apetyt od kad pamietam a powiekszyl mu sie w uk bardziej moze ze stresu hehe ja dzis nie mam checi na nic tylko bym pizze zjadla wiec zaraz wstawiam piekarnik i mmmm 4sery naj lepsza:-)

reklama
heheh musze zapamietac ta nazwe zaraz bedzie marcin to mu powiem jaki ma syndrom pewnie stwierdzi ,ze babyboom to forum spiskowe i obgadujemy facetow po czym wymyslamy jakie syndromy maja hehehe:-Djuz i tak stwierdzil,ze jestesmy straszne bo mamy wiecej tematow niz nie jedno forum i piszemy na co mamy chec jedna napisze druga przeczyta i nastepna ma chec a faceci maja przechuchane hehe

Zły humor leczę Sorbetem truskawkowym z Zielonej Budki, mają znacznie mniej kalorii niż zwykłe lody....a co mi tam.....

Oj w moim przypadku to chyba mit, mój Tomek jest chudy jak deska i nic nie tyję :-( niestety ... ma 185 wzrostu i 65kg :-(

Moja zachciewajka na dziś to niejedzenie, nie jadłam wczoraj kolacji, śniadania dziś też nie jadłam i obiadu też nie bardzo Mi się chcę>jedyne co dziś zjadłam to 1 Kiwi...
...to źle, ale na nic nie mam ochoty :-(

Oj Kami02 to bardzo nie dobrze :no:. Musisz się zmusić do czegokolwiek, nie możesz tak nie jeść. Może chociarz jakaś zupa i owoce no i do tego dużo picia.

A ja mam ssanie od wczoraj na czekoladę. To jakaś masakra. Mam ochote na czekoladę Wedla z nadzieniem kokosowym mniam, mniam. Jak ją kupię to zjem pewnie całą :-). A na obiadek jadę do miasta na naleśnika francuskiego, tez mniam mniam :-)

Oooo naleśnika francuskiego to bym zjadła <mniam>
Pogrzebałam troszkę w obiedzie, na razie starczy, czuje się PEEEŁNAAA a prawie nic nie zjadłam...

reklama
Do góry