reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachciewajki :)

cristalrose - ale mi smaka narobilas :tak:

apropos uszek - w pierwszej ciazy naszla mnie kiedys straszna oczota wlasnie na barszczyk z uszkami. poszlam do sklepu i zakupilam paczke uszek. do domu donioslam moze jakies 1/3 opakowania - reszte zjadlam na zimno po drodze, bo nie moglam sie powstrzymac :sorry2:

reklama
kolejne warzywo w przygotowaniu na obiad: mloda kapustka z wedzonym boczkiem sie gotuje :-D

maz nie przepada za kapusta i zawsze, jak robilam ja, zastanawialam sie, kto to zje, czy nie za duzo - dzis nie mam tego zmartwienia :-D moge zjesc caly garnek sama :-D

i tez pewnie chudzinka z ciebie :) a ja jem malo i co i tlusta jestem :p moja przemiana materii jest poprostu tragiczna :/

z reszta od tych mdlosci mam ciagle kapcia w gebie nawet po jedzeniu

A za mna od kilku dni chodziła pizza, zamówiłam dziś i właśnie dojadam przedostatni kawałek wieeelkiej pizzy:szok: przeeesada, chyba się nikomu nie przyznam,:szok:

i tez pewnie chudzinka z ciebie :) a ja jem malo i co i tlusta jestem :p moja przemiana materii jest poprostu tragiczna :/

z reszta od tych mdlosci mam ciagle kapcia w gebie nawet po jedzeniu
po życie pod tym względem jest niesprawiedliwe:zawstydzona/y: - często chudziaki jedzą duuużoooo.....:szok:

A za mna od kilku dni chodziła pizza, zamówiłam dziś i właśnie dojadam przedostatni kawałek wieeelkiej pizzy:szok: przeeesada, chyba się nikomu nie przyznam,:szok:
ja właśnie zjadłam dwa musy czekoladowe z sosem czkoladowym, banana, 2 pianki śmietankowe i pomarańczko - tak na przetrwanie do spaghetti pobolońsku i sałatki z pomidorów na kolację:-D:tak:

O ty szczęściaro! zazdroszczę ci tej pizzy bo tez masz smaka ALE tylko na pizze z tasaco i TYLKO z Krakowa z Draculi.
A tak poza tym odkryłam wczoraj wielką potrzebe zjedzenia frytek i sie napchalam wieczorem nimi. A od dziś znó to samo - zero ochoty na cokolwiek...

Fryyyytki!!! mniammmm:D szkoda ze jestem przed sniadaniem, bo bym już sobie usmażyła, ale na pusty zołądek a tym bardziej bolący nie wypada.... więc grzecznie poczekam do kolejnego ssania w brzuchu:D

Moje zachciewajki są bardzo różne potrafie zjeść ogórki kiszone, a zaraz czekolade choć ostatnio mam faze na .... kefir i codziennie muszę go wypić.

reklama
ja na twarożek taki najzwyklejszy, moje sniadanie codziennie wygląda tak samo - bułka z twarozkiem i miodem, i oczywiscie w zestawie garść tabletek:D ale to już mniej przyjemna część śniadania, bo siedzą mi one póżniej do obiadu, a od obiau do kolacji i tak w kółko:)

Do góry