reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachowanie naszych dzieci

reklama
cos mi sie przypomnialo...czy wasze maluszki zaczely tez ju zodkrywac, ze maja czesci ''osobiste'' ( jak ladnie to ujelam....hahahaha) moja mala zauwazyla, ze cos tam ma jak ja kladlam na nocniczek i robila siusiu...strasznie ja to fascynowal...teraz jak tylko zmieniam pampka to bada teren raczkami....

ignas zgrzyta zebami, wasze maluszki tez?
no niestety tak! koszmarny dźwięk, bo robi to napradę bardzo glośno

cos mi sie przypomnialo...czy wasze maluszki zaczely tez ju zodkrywac, ze maja czesci ''osobiste'' ( jak ladnie to ujelam....hahahaha) moja mala zauwazyla, ze cos tam ma jak ja kladlam na nocniczek i robila siusiu...strasznie ja to fascynowal...teraz jak tylko zmieniam pampka to bada teren raczkami....
u nas obowiązkowo jak pieluch a w dół od razu siusiol w garsc

reklama
ignas zgrzyta zebami, wasze maluszki tez?
na szczescie jeszcze nie :)
ooo tak!! :D jak zmieniam pieluche a przy kapieli to juz całkiem :d staje przy wannie jedna reka trzyma sie a druga ... haha ;P

Do góry