reklama

Zachowanie naszych dzieci

reklama
Jeszcze trochę a nam się w sklepie na podłogę rzucać będą :D chociaż muszę dumnie przyznać że Julia mi tego nie robiła ;) ale już widzę ze Asiula to wredny charakterek będzie haha

Czy wasze dzieic tez są zazdrosne o was ????

wczoraj siedzialam z Pawełkiem na ziemi i sie bawiłam samochodzikami ... nagle przyszedł maz usiadl za mna i przytulił mnie... Paweł wstał mina płaczące i BA BE BL BA BE BLE !!!!! KRZYKIEM ZŁOSCIA I MINA ZŁOSNIKA ... jak sie odsunał maz Paweł podszedł i przytulił sie gdy tata chcial sie przytulic do niego odsunał głowe :o :o :o

mój Kuba o tate nie jest zazdrosny (jeszcze hehe) ale jak ostatnio siedział u babci na kolanach a ja się zaczełam bawić z jego kuzynką to zaczął krzyczeć ,płakać i wyrywać się do mnie :)

Amelka jeszcze nie jest zazdrosna, ale to chyba taki etap dzieciaczki przechodza....
w ogole to moje dziecko nie nalezy do ''przytulalskich'' nie zabardzo chce sie przytulac, a do D to juz w ogole i jemu przykro z tego powodu...ale mam wrazenie,ze ona w ogole taka jakas samodzielna, na rekach tez nie za bardzo bo woli na ziemi gdzie moze isc tam gdzie ona chce i robic co chce.... za to ostatnio zrobila sie bardzo ''zaczepialska'' jak chce sie bawic, podchodzi i zaczepia dajac do zrozumienia, ze chce sie powyglupiac... :-)

U mnie Oliwier od dawna sam nas całuje. Wczoraj gdy przyjechaliśmy z zakupów a Oli był z babcią 4h, weszłam do domku, Oli podraczkował do mnie, wspiął się na nóżki, wzięłam go na ręce a on dziubka robi i mnie całuje, podszedł do nas mąż a on go przyciągną(ł)? za koszulę i też wystawił dziubka do całowania ;D
Sytuacja się powtarza zawsze kiedy np. siedzi w kojcu i chce już wyjść, ja go biorę na ręce a on mi sam z siebie buzi daje ;D

Całujemy się też we trójkę ;P Oli mamusię, mamusia tatusia, tatuś Olunia ;D

Babcia tez dostaje buzi. I nikt juz inny ;D

reklama
Dziewczyny, mam pewien problem z Marysią. A chodzi mianowicie o wystawianie języka..od kilku dni mała często wysuwa język i tak albo siedzi i się bawi, albo raczkuje - różnie..denerwuje mnie ten język - mam jej zwracać uwagę czy tez olać temat i może samej jej się to znudzi?:baffled::baffled::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry