Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj to az trzy mu byly potrzebne
misiow ma kilka ale z zadnym jakos specjalnie nie "trzyma"
i sam zasypia w 5 minut, ale tez zalezy sa wieczory jak slysze, ze ze soba rozmawia:-) ale jak Go klade po kapieli do lozeczka to robi mi "papa" wiec wychodze
woli sam usypiac i w sumie dobrze;-)
tak jak Waszie dzieci, idzie po prostu w swoja strone i nic mu nie przegada, wtedy wzoek bo nie ma innej radyNo Miłek widze rewelacja hehe... Mój za to za kazdym ubieraniem lub przebieraniem leci do lustra i sie podziwia. Gada sam ze soba w lustrze a ja się śmieję, że rozmawia z jedyną w jego mniemaniu inteligetną osobą w tym domu))
Asia to mój odkąd mu kupiłam Kubusia puchatka z którym się mało kiedy rozstaje to do niego gada , jak go ostatnio wziął ze sobą do sklepu to całą drogę tam i z powrotem i w sklepie też coś mówił do niego , śmiałam się potem do D że Kuba mu opowiadał o okolicy i spacerach i o robieniu zakupów hehehe

Fajnie... mój nie ma ani ulubionej zabawki ani kocyka... nic... może kiedyś coś sobie upodoba...
dziunka i aza, dzieki dzieczyny za wasze posty o tym,ze wasze dzieci tez chca isc w zupelnie innym kierunku i robia histerie. pocieszylyscie mnie troche. ja juz powoli psychicznie wysiadam, przy spacerach ale zwlaszcza przy usypianiu. histeria za histeria, 2 godz to zykle trwa,a drze sie, jakbym ja ze skory obrywala. ostatnio zasypala 22 -23 :/
zasypia ok. 19.30.