Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja zasypia zaraz po polozeniu, a wstaje okolo 7 ranoDziewczyny piszecie ze okolo 19tej kladziecie maluchy. Kiedy mniej wiecej Wam zasypiaja? i o ktorej sie budza?

Julia ma 6,5 roku a nadal dostaje w mojej obecności małpiego rozumu. I to jest normalne. Jak mnie nie ma złote dziecko. To samo z Joasią. I tym bardziej się kleją po moim powrocie.

. Zachowuje sie tak w stosunku do dzieci, dorosłych i zwierząt i zabawek
w momencie gdy coś mu nie pasuje lub jest zmęczony i chce na siebie zwrócić uwagę.
Młody w takich momentach jak oszalały, tłumaczenie do niego nie dociera i zaczyna latać jak popieprzony
nawet nie zauważył jak kolano do krwi zdarł. dziadek Dorotki mówi - a w dupe mu dać bo sie nauczył i juz tak zawsze bedzie robić. No ale przemocy przemocą nie zlikwiduję. Macie taki problem? Co robicie? Np za kare z dworu idzie do domu + tłumaczenie i tłumaczenie ze nie wolno.......Ech. potem sie patrza jaka to ja jestem ze dziecka nie umiem wychowywać
dobrze sie gada jak maja spokojną dziewczynkę która godzinami moze motylki obserwować. Normalnie sie wściekłam i znów mnie głowa zaczęła boleć