Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nigdy nie miałam takiego problemu. U mnie jest odwrotnie - Gajka potrafi zasnąć dopiero po północy, nie śpiąc w dzień..dziewczyny mam pewna zagwozdke:/
od jakis 2 dni igi absolutnie broni sie przed spaniem w dzien:/ musi ciagle biegac i z popoludniowej drzemki nici..to jednak nie jest problemem, jedynie fakt iz pada mi juz na noc ok 17.30i spi do rana. nie wiem czy to minie, czy to normalne, czy to przestawiac, cos z tym zrobic, moze ktoras z was juz przez to przeszla?
Katrenki[/B] i jak tam nasza buntowniczka?
Dopiero teraz zaczęła hamować trochę swoje histerie. I jak tak ostatnio rozmawiam ze znajomymi to pierwsze dzieci- zwykle córy są przeważnie takie histeryczne, drugie już inaczej. Ale pewnie nie ma reguły.Nie wiem czy sie tego dowiem, bo narazie nie chce drugiego dziecka i n ie wiem czy zmienie zdanie, poki co chce zeby zostalo tak jak jest... no z tym placzem to jakas masakra, beksa z niej niesamowita... jak slysze od rana to jeczenio plakanie to mi slabo nieraz....Co do płaczliwości - jak Ci się trafiła taka płaczka jak moja Julka to powodzenia;-)Dopiero teraz zaczęła hamować trochę swoje histerie. I jak tak ostatnio rozmawiam ze znajomymi to pierwsze dzieci- zwykle córy są przeważnie takie histeryczne, drugie już inaczej. Ale pewnie nie ma reguły.
Asia zaczęła na mnie poważnie rękę podnosić jak coś ją wkurzy - np. nie zrozumiem co do mnie mówi, po moim skarceniu aż ze wstydu zaczyna płakać i chować się np. za fotel, pod kanapę. Ale reaguję, więc mam nadzieję że jej to minie.
ale widocznie taki ma charakter..
) i potem jest mega rozczarowanie że tata nie zabrał jej ze sobą i histeria pod drzwiami. Mi to zwykle pomacha i da buźki (ewentualnie ;-)) i tyle
a jak nie pozwolę i ją wyproszę to histeria ale nie dlatego ze chce być tam dla mnie a dlatego że ją wypraszam ;-)

psycholog mówiła że prawidłowe relacje w rodzinie to właśnie TATA, MAMA, Pierwsze dziecko, drugie itd.