C
Cleo1981
Gość
Igor sobie upatrzył kable od komputera pod biurkiem...co chwila wpełza i je chce zjeść i wyrwac z kontaktu...zagrodzenie nic nie dało..obejdzie wszystko...nie mam siły do niego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ty to robisz?? ręcznie wrzątkiem??
co do wyjadania z psiej michy- zrób koniecznie zdjęcia... mojej kumpeli córka się tak zajadała kulkami dla pieska jak się ją na sekundę spuściło z oczu :-)
hahaah no co do jedzenia z miski to moja córka to samo miala... jej syn <chodził juz> kład sie przy misce rece do tyłu i sama buzia chcial jak koty hahaha
teraz daje mu kulki czekoladowe sniadaniowe na sucho i wcina
zawsze cieszy sie bo mysli ze to to samo co kotki maja
![]()
hehehhe - no to teraz nastąpi ogólne oburzenie - ja odkurzam średnio raz, max 2x w tygAle musicie uwierzyć mi na słowo że gdybym miala odkurzać wtedy kiedu jest POTRZEBA to robiłabym to raz na meisiąc
Nie mamy dywanów, zasłon, wykładzin, żadnego zwierzaka itd i jest ogromna różnica nawet w kurzu na półkach.
W pl kurz MUSIAŁAM ścierać co 3-4dni, tutaj - raz na 2-3tyg
O przepraszam, zasłony mamy ale takie cienkie materiałowe a nie grube kotary... w sensie gromadzenia sie kurzu...
Ja zamiatam podłoge codziennie ale nie myje ciągle...
Igor i tak ciagle ślini co popadnie,kabelki,ładowarki,ostatnio moje kapcie,telewizor,krzesło,moją nogę jak podpełznie haha...nie miał nigdy żadnych aft itp...za rok czeka na piaskownica i co poczną biedne mamusie bojące się zarazków ( żadna aluzja Pasii do Ciebie,żeby nie było haha),trzeba piachu bedzie sprobować,łopatkę polizać,wyladować nosem na trawie itp...
Z nowości w zachowaniu u Alicji:
- ssie swój język...
- przed zaśnięciem strasznie się szarpie, macha ręką, szczypie siebie i mnie. W dodatku noga na której nie leży (karmię kąna kolanach), czyli ta "wolna" lata jakszalona, prostuje się i zgina i ona ręką próbują ją złapać... Masakra. Zanim zacznie zasypiać to parę minut muszę się bronić prze szczypaniem i przed jej spadnięciem z kolan.A w trakcie tych akrobacji oczywiście ssie cycka...
Z nowości w zachowaniu u Alicji:
- ssie swój język...
- przed zaśnięciem strasznie się szarpie, macha ręką, szczypie siebie i mnie. W dodatku noga na której nie leży (karmię kąna kolanach), czyli ta "wolna" lata jakszalona, prostuje się i zgina i ona ręką próbują ją złapać... Masakra. Zanim zacznie zasypiać to parę minut muszę się bronić prze szczypaniem i przed jej spadnięciem z kolan.A w trakcie tych akrobacji oczywiście ssie cycka...
a to ssanie to chodzi ci o takie jaky cmokanie jezykiem? moja tak robi od miesiaca jak jest glodna
ooo, wlasnie o to mi chodzilo:-)to jest cmokanie, ale wygląda jak takie normalne ssanie - zawija sobie język tak, że widać jego spód i ssie![]()