reklama

zaczynam starania...

reklama
Lilith tylko spokojnie połóż się i odpoczywaj żebyś nie zemdlała. Ja w pierwszej ciązy zemdlałam w autobusie w 3 miesiącu i upadłam na brzuch, ale był stres pamiętam zaraz mnie zabrali na pogotowie, zrobili badania i mówili że dzidzi nic się nie stało, ale potem już byłam na zwolnieniu żeby nie kusić losu. Wiesz upał , smród potu w autobusie i kobita w ciąży komplet doskonały.

Ja narazie bezpiecznie siedze na krzeselku i plecy mi juz odpadaja!!! jak bede mdlec to moz euda mi sie szybko siasc na lozko ktor jest obok! ...heh a upal fatalny fakt...i na ciaga ciagle:(

LILITH kochanie poloz sie na lozeczku z nozkami w gorze .To naprawde pomaga.Ja w pierwszej ciazy tez raz zemdlalam w kosciele cale szczescie maz mnie zlapal.Od razu zbiegli sie wszyscy w tym 2 lekarzy .Jeden zawiozl mnie do domu i wlasnie kazala tak odpoczywac. A pozniej to juz wiedzialm ze jak robi mi sie tak blogo dobrze to musze sie polozyc bo zemdleje.
Idz i odpoczywaj.
Mazurek ty juz testowalas.??Bo takie zachcianki to tylko na fasolke.

Magdalenko juz mi troszke lepiej...ale wlasnie tak sie czuje jakbym miala za niskie cisnienie!!!
jak tylko znow si ecos porobi to odrazu pojde sie tak polozyc jak kazesz!!!:)

Testowałam w sobotę ale to było chyba zawcześnie bo wyszła tylko I a drugi raz zatestuję około 10 września taki mam plan, ale chyba to nie to. Mam straszną zgagę normalnie ogień w gardle i ciągle jestem wkurzona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry