reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Lano staram sie teraz strasznie mnie boli...jezuuu okrutnie...moze dlatego ze lekarz mnie wymacal (macica nadal pieknie puchnie) a mnie wzdelo(tak tez sie czuje )....trzymajcie teraz i za nas kciuki zeby bylo oki!! :)

reklama
tak tak Lilith-oraz doswiadczonych innych mamusiek np. Lany:)
Kochanie wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie mozesz mysleć inaczej!-ciesze się Twoim szczęściem i pragnę do Ciebie dołączyc:)

Lilith-weż skarbie no-spe i kładż się do łóżeczka jeśli cię coś boli,i nie ruszaj się z niego nic nie dżwigaj i tylko leż-jeśli Ci po no-spie nie przejdzie biegiem do lekarza.

wielkie gratulacje!!!
dopiero teraz przeczytalam!!!!! ale sie ciesze!!! zapisujcie sie do majowek zeby uzupelnic liste!!!!
No i czekamy na reszte testow!!!napewno II kreseczkami!!!:)

tam miało byc- tak tak Lilith-słuchaj sie-...np Lany:)

Ja dzis mam okropne nerwy-max!!!-wyć mi sie chce i boli dołem..jak na...(a już wczoraj w miare był luz..)..Kupiłam tescik. Zobaczymy co pokarze.

reklama
Do góry