reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Rusalko nadzieje zawsze trzeba miec.

Ja niby mam miec owu za 2 dni ale mam nadziej ze ise przesunie albo do przodu albo do tylu bo mezulka nie mam w tym czasie w domku.

Ja niby mam miec owu za 2 dni ale mam nadziej ze ise przesunie albo do przodu albo do tylu bo mezulka nie mam w tym czasie w domku.
Objawy to ja mam dosłownie książkowe
(oprócz przebarwien-acz uczulenie dlużej schodzi niż zwykle:0- no ale własnie byc moze poznaję potegę mojej podświadomości
-ona też potrafi zdziałać cuda
..siusiam od wczoraj non stop. ..a może-być może przeziebiłam sie cosik i stąd też temp powyzej 37 stopni..Tylko czas pokarze jak jest
magdalenkakol -oby mąż Twój stawił się na czas- zwarty i gotowy :
magdalenkakol -oby mąż Twój stawił się na czas- zwarty i gotowy :
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziekuje Ci Rusalko ale to raczej nie mozliwe .dzisiaj wyjechal ok 300 km od domku i wroci dopiero w piatek wieczorkiem albo w nocy.
Teraz bylo ostre przytulanko oby bylo skuteczne. :laugh: :laugh:
Izabelka
Oski i Wercia
Dziewczynki życzę wam od serca śliczniutkich malutkich fasoleczek
Rusałko mam nadzieję że to właśnie jedna z nich
Lilith słuchaj we wszystkim lekarzy, buziaczki
Jeżeli mogę to chciałam wam też wysłać trochę,albo nie-GROMADĘ fluidków
Mam nadzieję że zadziałają
Buziaczki dla wszystkich
Rusałko mam nadzieję że to właśnie jedna z nich
Lilith słuchaj we wszystkim lekarzy, buziaczki
Jeżeli mogę to chciałam wam też wysłać trochę,albo nie-GROMADĘ fluidków
Buziaczki dla wszystkich
Z moich objawow,ktore rozpoczely sie ok.tygodnia temu to na pewno mialam i zauwazylam,ze cos to jest dziwne:
*mialam dziwny posmak w ustach(na koncu jezuka,)nigny wczesniej tego smaku nie czulam
*bardzo emocjonalna sie stalam,byle co doprowadzalo mnie do placzu(grochy porpstu same lecialy)
*Rozkojarzona bardzo jestem
*najprostrze decyzje sa ciezkie do poddjecia(poszlam do slepu na zkupy,maz chcail piowko ktore zasze pije,ja dzieczyny stalam chyba 15 min,szujakac piwa,a jak juz znalazlam to sie zatanawiamlam czy na pewno to chec)
*no i oczywiscie nudnosci oraz bol podbrzusza(bardzo podobnie jak przy @)
*i @ spoznial sie trzy dni,a to mi sie nigdy nie zarzylo
Ale to wszytko dopiero ulozylo sie w calosc jak zrobilam test,przed tym poprostu myslalam,ze jestem zmeczona praca,poddrnerowana sytuacja z moim zdrowiem i moze to wszystko zagluszylo moj punkt widzenia,jakos naprawde nie przyszlo mi do glowy,ze to ciaza.Moj moz mowi,ze on to przeczowal,w sumie sam zaproponowal aby zrobic test dla pewnosci ,bo czasami jak ma sie cyste to rowniez sie @ opoznia,albo go wogole nie ma.
pzdr ;D
*mialam dziwny posmak w ustach(na koncu jezuka,)nigny wczesniej tego smaku nie czulam
*bardzo emocjonalna sie stalam,byle co doprowadzalo mnie do placzu(grochy porpstu same lecialy)
*Rozkojarzona bardzo jestem
*najprostrze decyzje sa ciezkie do poddjecia(poszlam do slepu na zkupy,maz chcail piowko ktore zasze pije,ja dzieczyny stalam chyba 15 min,szujakac piwa,a jak juz znalazlam to sie zatanawiamlam czy na pewno to chec)
*no i oczywiscie nudnosci oraz bol podbrzusza(bardzo podobnie jak przy @)
*i @ spoznial sie trzy dni,a to mi sie nigdy nie zarzylo
Ale to wszytko dopiero ulozylo sie w calosc jak zrobilam test,przed tym poprostu myslalam,ze jestem zmeczona praca,poddrnerowana sytuacja z moim zdrowiem i moze to wszystko zagluszylo moj punkt widzenia,jakos naprawde nie przyszlo mi do glowy,ze to ciaza.Moj moz mowi,ze on to przeczowal,w sumie sam zaproponowal aby zrobic test dla pewnosci ,bo czasami jak ma sie cyste to rowniez sie @ opoznia,albo go wogole nie ma.
pzdr ;D
reklama