reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

gdyby nie Ty Lilith-Wy pozostale forumowiczki, pewnie straciłabym nadzieje, ze sie udało..a tak ..iskierka wciąz jest.

reklama
Rusalko nadzieje zawsze trzeba miec. :) :)
Ja niby mam miec owu za 2 dni ale mam nadziej ze ise przesunie albo do przodu albo do tylu bo mezulka nie mam w tym czasie w domku. :) :)

Objawy to ja mam dosłownie książkowe;):)(oprócz przebarwien-acz uczulenie dlużej schodzi niż zwykle:0- no ale własnie byc moze poznaję potegę mojej podświadomości:)-ona też potrafi zdziałać cuda;)..siusiam od wczoraj non stop. ..a może-być może przeziebiłam sie cosik i stąd też temp powyzej 37 stopni..Tylko czas pokarze jak jest:)
magdalenkakol -oby mąż Twój stawił się na czas- zwarty i gotowy ::)

Dziekuje Ci Rusalko ale to raczej nie mozliwe .dzisiaj wyjechal ok 300 km od domku i wroci dopiero w piatek wieczorkiem albo w nocy. :( :( :(Teraz bylo ostre przytulanko oby bylo skuteczne. :laugh: :laugh:

MAXIM I ANEK
SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIACZKI Z POZDROWIENIAMI DLA FASOLECZEK I PRZYSZŁYCH MAMUŚ :)

Dziewczynki życzę wam od serca śliczniutkich malutkich fasoleczek :)
Rusałko mam nadzieję że to właśnie jedna z nich :)
Lilith słuchaj we wszystkim lekarzy, buziaczki :)
Jeżeli mogę to chciałam wam też wysłać trochę,albo nie-GROMADĘ fluidków :) Mam nadzieję że zadziałają
Buziaczki dla wszystkich

Z moich objawow,ktore rozpoczely sie ok.tygodnia temu to na pewno mialam i zauwazylam,ze cos to jest dziwne:
*mialam dziwny posmak w ustach(na koncu jezuka,)nigny wczesniej tego smaku nie czulam
*bardzo emocjonalna sie stalam,byle co doprowadzalo mnie do placzu(grochy porpstu same lecialy)
*Rozkojarzona bardzo jestem
*najprostrze decyzje sa ciezkie do poddjecia(poszlam do slepu na zkupy,maz chcail piowko ktore zasze pije,ja dzieczyny stalam chyba 15 min,szujakac piwa,a jak juz znalazlam to sie zatanawiamlam czy na pewno to chec)
*no i oczywiscie nudnosci oraz bol podbrzusza(bardzo podobnie jak przy @)
*i @ spoznial sie trzy dni,a to mi sie nigdy nie zarzylo

Ale to wszytko dopiero ulozylo sie w calosc jak zrobilam test,przed tym poprostu myslalam,ze jestem zmeczona praca,poddrnerowana sytuacja z moim zdrowiem i moze to wszystko zagluszylo moj punkt widzenia,jakos naprawde nie przyszlo mi do glowy,ze to ciaza.Moj moz mowi,ze on to przeczowal,w sumie sam zaproponowal aby zrobic test dla pewnosci ,bo czasami jak ma sie cyste to rowniez sie @ opoznia,albo go wogole nie ma.
pzdr ;D

jeszce nie bylam u lekarza,bo termin mam na piatek,ale sobie liczylam gdzies na stronie znalazlam fajny kalkulator i wyszlo mi na
14 maja,fajnie moze dzidzi bedzie BYKIEM JAK MOJ MOZ, ;D

reklama
Do góry