reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

reklama
Witaj skarbie!!
nie było mnie z różnych powodów. tzn podczytywalam sobie, ale staram sie troszke odzwyczaic od bb, bo chyba sie uzależniłam. no i chce troszke wyluzowac na tle dzidzi, a bb wcale nie pomaga w tym :) ::)
i poza tym mam mase pracy prz remoncie, wlasnie jestesmy na etapie rozbiórki starych mebli, zdzierania paneli ze ścian itd. no i niekończących sie zakupów, ale za to kończacej sie kasy ::) ::)
ale i tak cały cas o was pamietami tesknie!

Oj my tez bardzo tesknimy!!! pamietaj by nie przemeczac sie podczas remontu...bo jak sie stara to tez trzeba juz na siebie uwazac:) ja sie juz chyba uzaleznilam...popatrz jak mi posty polecialy...szok...choc ostatnio niemialam naprawde co robic to sobie siedzialam :)
a BB faktycznie uzaleznia i przez to bardziej sie mysli o bobo!!:):)
caluje !!

No wlasnie warne by bylo zdorwie i ciaza w miare bez problemowa!!! a blizniaki jak nie beda o moze ktorejsc z was sie uda czego wam bardzo zycze!!!

reklama
Elżbietko życzę owocnych starań i wróć do nas z pięknym suwaczkiem. Pozdrawia uzależniona ;D to niesamowiete, ale jak tylko mam czas od razu tu zaglądam.

Do góry