Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj skarbie!!
nie było mnie z różnych powodów. tzn podczytywalam sobie, ale staram sie troszke odzwyczaic od bb, bo chyba sie uzależniłam. no i chce troszke wyluzowac na tle dzidzi, a bb wcale nie pomaga w tym :
i poza tym mam mase pracy prz remoncie, wlasnie jestesmy na etapie rozbiórki starych mebli, zdzierania paneli ze ścian itd. no i niekończących sie zakupów, ale za to kończacej sie kasy : :
ale i tak cały cas o was pamietami tesknie!
Oj my tez bardzo tesknimy!!! pamietaj by nie przemeczac sie podczas remontu...bo jak sie stara to tez trzeba juz na siebie uwazac ja sie juz chyba uzaleznilam...popatrz jak mi posty polecialy...szok...choc ostatnio niemialam naprawde co robic to sobie siedzialam
a BB faktycznie uzaleznia i przez to bardziej sie mysli o bobo!!
caluje !!
Elżbietko życzę owocnych starań i wróć do nas z pięknym suwaczkiem. Pozdrawia uzależniona ;D to niesamowiete, ale jak tylko mam czas od razu tu zaglądam.